Noutăți și comunicate

Concert Red Hot Chili Peppers World Tribute Band în Club Capcana din Timișoara

3 octombrie 2018
Concert Red Hot Chili Peppers World Tribute Band în Club Capcana din Timișoara
Miercuri, 3 octombrie 2018 sunteţi invitaţi de la ora 21:00 în Club Capcana la un super concert live al celei mai bune trupe de tribut RHCP, Red Hot Chili Peppers World Tribute Band - ORGANIC. Titlul de cea mai buna trupa de tribut le-a fost atribuit chiar de unul dintre membrii formatiei RHCP, tobosarul Chad Smith.
https://www.youtube.com/watch?v=oDNcL1VP3rY
În 2003 formația de tribut Red Hot Chili Peppers numită ORGANIC din Sao Paolo era prima trupa de tribut din Brazilia care avea turnee în Europa. În America Latina concertele lor ajungeau și la 20.000 de participanti. Mai târziu, au ajuns să ii cunoască pe artistii trupei Red Hot Chili Peppers, alături de care au trăit momente memorabile, pana când Chad Smith, tobosarul RHCP, s-a înregistrat pe Youtube confirmand ca ORGANIC este cea mai buna trupa de tribut Red Hot Chili Peppers din lume.

În 2010 trupa ORGANIC a primit nickname-ul de Red Hot Chili Peppers World Tribute și în fiecare concert se mandreste cu instrumente și costumatii ale formatiei originale. Toți membrii trupei sun fani adevărați RHCP, motiv pentru care în fiecare concert reușesc sa reproduca atmosfera, energia, cât și sunetul autentic al trupei originale, atât de bine încât dacă închizi ochii, ai putea crede ca ești la un adevărat concert Red Hot Chili Peppers.

În prezent Red Hot Chili Peppers World Tribute Band se afla din nou în Europa și ne invita pe toți la un adevărat show RHCP, în clubul Capcana din Timisoara, pe 3 octombrie 2018.

Intrare concert: 30 lei
Facebook event: https://www.facebook.com/events/258987078155961


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top