Noutăți și comunicate

Concert Reactory, Crossbone, Damage Case si Distortion in Private Hell

24 mai 2014
Concert Reactory, Crossbone, Damage Case si Distortion in Private Hell
Sâmbătă, 24 mai 2014, Romanian Thrash Metal Club vă invită începând cu ora 20:00 la un concert al trupelor Reactory, Crossbone, Damage Case și Distortion în Private Hell.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele vor fi disponibile la intrare, in seara evenimentului.
Adresa Private Hell Rock Club : Calea Griviței, Nr. 91, București.Influentata de trupe americane si europene thrash din anii '80, cantat rapid si agresiv, Reactory este una din multele trupe din noul val de thrash, cu o singură diferenta, spun ei: Reactory este thrash metal! Reactory a fost infintata in 2010 in Berlin cu un singur scop, pentru a sarbatori thrash metalul cat mai nealterat. Trupa a inregistrat un demo in acelasi an si a si avut parte de primele show-uri live. In vara anului 2012, Ep-ul " Killed by Thrash ", a fost inregistrat si lansat de Slaney Records in ianuarie 2013.
In iulie 2013, trupa incepe inregistrarile pentru albumul " High on Radiation ", lansat de Iron Shield Records in februarie 2014.

Componenta:
- Hänz Hazard ( voce )
- Jerry Reactor ( chitara )
- Jonny Master ( bass )
- Atomic Dude ( tobe )

https://www.facebook.com/Reactory
http://www.reactory-thrash.com/
http://www.youtube.com/watch?v=WW6CDPkW2usPentru ca evenimentul este organizat intr-o zi de week-end ne putem permite sa prelungim distractia cu 3 trupe in deschidere, acestea fiind:

Distortion - https://www.facebook.com/DistorsionBand
Damage Case - https://www.facebook.com/DamageCaseBand
Crossbone - https://www.facebook.com/crossboneband

Craiova si Sibiu sunt celelalte 2 orase ce vor gazdui acest eveniment:
- 23 mai 2014 - Craiova @ Retro Pub (Ro)
- 25 mai 2014 - Sibiu @ Bohemian Flow (Ro)

De asemenea va reamintim ca si in cadrul acestui eveniment puteti achizitiona abonamente pentru Romanian Thrash Metal Fest - Old Grave Fest 3rd Edition la pret promotional de doar 100 Ron, eveniment ce va avea loc in Club Fabrica in 10-11 octombrie 2014. Acest pret este valabil doar in seara concertului Reactory.


Evenimente recomandate

Top