Noutăți și comunicate

Concert Puta Volcano si Purple Caravan in club Expirat

ANULAT !!!
17 aprilie 2020
Concert Puta Volcano si Purple Caravan in club Expirat
Vineri, 17 aprilie 2020, cei de la Puta Volcano (Grecia) vor sustine un concert in club Expirat - Halele Carol - din Bucuresti, incepand cu ora 20:00. In deschidere vor canta cei de la Purple Caravan.

Pretul unui bilet este de 35 lei in pre-sale si de 40 lei la intrare. Biletele sunt disponibile via iabilet.ro.

Informatii despre Puta Volcano

În mijlocul luptei continue dar plăcute, ce a devenit parte din supraviețuirea unei trupe indie rock'n'roll, Puta Volcano își construiește moștenirea și fanbase-ul, concert cu concert, album cu album, melodie cu melodie.

Fiind o piesa in miscare din rockul grecesc, ei continuă să promoveze ceea ce au pus în mișcare în 2012, când a fost lansat EP-ul lor de debut. Atena și-a stabilit deja importanța pentru trupa, fiind locul de naștere al sunetelor noi și interesante, prin lansarea albumului de debut The Sun, în perioada 2012 - 2015. După un val de recenzii pozitive și un feedback incurajator, trupa a inceput sa sustina concerte din vara anului 2015. Au avut loc o serie de show-uri live si zgomotoase, evidențiate printr-un slot în Festivalul Rockwave din Atena, alături de trupa The Black Keys, The Black Angels și 1000mods.

Odihna este un lux pe care rock'n'roll-ul modern nu și-l poate permite, așa că au trebuit să se tureze din nou motorul, albumul Harmony Of Spheres fiind deja pe drum. Anul 2017 a fost anul în care trupa Puta Volcano și-a plantat picioarele ferm in pământ, amestecul de Seattle grunge și sunete ale deșertului californian fiind doar cateva din elementele ce i-au conferit o identitate unica fata de celelalte trupe.
Ce bine aduce acest lucru pentru un album, dacă nu-l iei pe drum cu tine, corect? Turneul trebuia dus la nivelul următor, și aceasta a fost o scurtă descriere a modului în care au fost următorii doi ani pentru trupă. Desertfest Atena, un turneu UE prin 5 țări și un spectacol triumfător la unul dintre cluburile principale ale Atenei, a deschis calea pentru una dintre cele mai importante apariții pe scena Release Athens Fest 2019, alături de Fu Manchu și Alice In Chains.

Puta Volcano are noul lor album pregătit, o tonă de entuziasm încrezător și o serie de planuri pentru a-l prezenta in fata publicului.

În noiembrie 2019, a fost anunțată o înțelegere cu agenția de booking Sound Of Liberation, în timp ce un turneu european de 25 de concerte este trasat pentru primăvara lui 2020.

YouTube: https://www.youtube.com/user/putavolcano/
Apple Music: https://music.apple.com/gr/artist/puta-volcano/1016287511


Despre Purple Caravan

Stoner / rock psihedelic dur, atitudine și tracțiune, înfășurat într-un pachet fuzzy de haos sonic cu low end. Cu jumătate din nume aducând deja un omagiu legendarului psihedelic Jimi Hendrix, cealaltă jumătate aduce cu trupa care a definit termenul de heavy in acest stil.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCR45pWmGqjuDThfpEnYseCA


Evenimente recomandate

Top