Noutăți și comunicate

Concert Psychogod si Negative Core Project in Club Rockstadt

7 octombrie 2011
Concert Psychogod si Negative Core Project in Club Rockstadt
Vineri, 07 octombrie 2011, MetalSupport vă invită începând cu ora 20:00 la un concert al trupelor Psychogod și Negative Core Project în Club Rockstadt din Brașov.

Prețul unui bilet este de 10 lei.
Adresa Club Rockstadt : Str. Lucian Blaga, Nr. 13, Brașov, România.

Psychogod
http://www.facebook.com/PSYCHOGOD
http://www.myspace.com/psychogodband

Trupa s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank, Cristina, Nestor, FV si Alexandra s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.
In martie 2010 Alexandra paraseste trupa, fiind inlocuita de catre Nicu. In luna mai, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc
In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei " We Are Not" filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze.
In decembrie 2010 Nicu paraseste trupa din motive personale fiind inlocuit de Mausi (chitara). Trupa ocupa locul 2 la sectiunea "Best Romanian metal newcomer 2010" a siteului metalhead.ro. Martie 2011 aduce participarea trupei la primul turneu, Metal Woman Tour, alaturi de formatia Infected Rain din republica Moldova.
In cursul anului 2011 Nestor si FV sunt inlocuiti de Andrei respectiv Bobo, component al trupei Vepres.
Odata cu venirea noilor membrii stilul muzical se intreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, thrash metal.

Componenta actuala:
Cris - voce
Dank - chitra
Mausy - chitara
Andrei - tobe
Bobo - bass


Negative Core Projec
http://www.myspace.com/negativecoreband
http://www.facebook.com/pages/Negative-Core-RO

O trupa inca tanara dar promitatoare, Negative Core a devenit un proiect care are tendinta sa imbine mai multe stiluri de metal, de la metal-core la grind dar pastrand o baza de death. Atmosfera creata de ei este una destul de brutala iar mesajele transmise se invart in jurul conditiei umane, in special.

Componenta actuala:
Filip "Flip" Brunet -vocals
Gabriel "Gabi" Dima - drums
Tudor " Bulan" Scanteie- guitar
Mihai DINCA - guitar
Alex Nichiforof - bass

Sursa : MetalSupport
http://www.metalsupport.ro



Evenimente recomandate

Top