Noutăți și comunicate

Concert Proiectul Tivodar in Club Puzzle din Bucuresti, 30 martie 2014

20 martie 2014
Concert Proiectul Tivodar in Club Puzzle din Bucuresti, 30 martie 2014
Duminica, 30 martie 2014,  Proiectul Tivodar revine pe scena din Club Puzzle. Intalnirea este programata pentru 20:30, muzica va incepe in jurul orei 21:00!

Acces pe baza de bilet de intrare: 20 de lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzleProiectul Tivodar insemna muzica derivata, la inceputuri, din folk, cu tinuta rock si compozitii elaborate. Astazi vorbim de o linie de stil acustic-progresiv si despre un spirit muzical bine-inchegat.

Cu sound puternic, cu muzica ce uneori dobandeste spatialitate, cu duete/dueluri instrumentale pline de vigoare si ritm, cu texte cu greutate si sens, Proiectul Tivodar are in sine o Voce comuna, unica in zona artistilor tineri romani. Membrii acestui proiect muzical s-au adunat in timp in jurul lui Stefan Tivodar, compozitor si chitarist, fiecare aducandu-si amprenta de stil instrumentala sau vocala.

De curand, Proiectul a aniversat 4 ani de la debutul pe scena (desi fiecare dintre membrii are propria lui istorie muzicala). In acest timp au fost editate cateva materiale audio si, in curand, un album de studio va pune in rafturile istoriei oficiale munca celor 6 tineri, muzicala, munca pentru care cu siguranta merita atentia publicului.

"Catalogul" trupei include, incepand cu concertul din 30 martie, un nume nou: Alex Neagu este noul tobosar al Proiectului Tivodar!

Formula de scena:
- Stefan Tivodar - voce, chitara ritmica, muzicute
- Alex Nichita -vioara, chitara solo
- Ioana Purcarea - voce
- Daniela Curcan - vioara
- Alex Cismaru - chitara
- Alex Neagu - tobe

O secventa video
Frica
http://www.youtube.com/watch?v=dDe0S5THQq4

Catalog - live
http://www.youtube.com/watch?v=N6-YVeGg3js


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă