Noutăți și comunicate

Concert Proiectul Tivodar in Club Puzzle din Bucuresti, 12 februarie 2014

12 februarie 2014
Concert Proiectul Tivodar in Club Puzzle din Bucuresti, 12 februarie 2014
Miercuri, 12 februarie 2014, sunteti invitati de la ora 21:00 la un concert Proiectul Tivodar in Club Puzzle.

Acces pe baza de bilet de intrare: 20 de lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle"Proiectul Tivodar" insemna muzica derivata, la inceputuri, din folk, cu tinuta rock si compozitii elaborate. Astazi vorbim de o linie de stil acustic-progresiv si despre un spirit muzical bine-inchegat.

Cu sound puternic, cu muzica ce uneori dobandeste spatialitate, cu duete/dueluri instrumentale pline de vigoare si ritm, cu texte cu greutate si sens, Proiectul Tivodar are in sine o Voce comuna, unica in zona artistilor tineri romani. Membrii acestui proiect muzical s-au adunat in timp in jurul lui Stefan Tivodar, compozitor si chitarist, fiecare aducandu-si amprenta de stil instrumentala sau vocala.

De curand, Proiectul a aniversat 4 ani de la debutul pe scena (desi fiecare dintre membrii are propria lui istorie muzicala). In acest timp au fost editate cateva materiale audio si, in curand, un album de studio va pune in rafturile istoriei oficiale munca celor 6 tineri, muzicala, munca pentru care cu siguranta merita atentia publicului.

Formula de scena:
- Stefan Tivodar - voce, chitara ritmica, muzicute
- Alex Nichita -vioara, chitara solo
- Ioana Purcarea - voce
- Daniela Curcan - vioara
- Alex Cismaru - chitara
- Andrei Simion - tobe

Frica
http://www.youtube.com/watch?v=dDe0S5THQq4


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top