Noutăți și comunicate

Concert Proconsul la Hard Rock Cafe din Bucuresti

31 ianuarie 2014
Concert Proconsul la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Vineri, 31 ianuarie 2014, lasa-te invaluit de magia hiturilor Proconsul si fii gata sa stralucesti alaturi de Bodo & company, intr-un eveniment deosebit in care starul esti chiar tu! Fii vedeta impreuna cu Proconsul, pe scena de la Hard Rock Cafe, de la ora 22:00!

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, la nr. 021 2066261.
Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Proconsul te invita sa incepi anul in lumina reflectoarelor si te asteapta in ultima zi de ianuarie la un spectacol inedit! Vei putea sa canti alaturi de trupa ta preferata, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar si sa savurezi cele mai iubite hituri Proconsul. Pregateste-te sa asculti si sa canti "Cerul", "Povestea Noastra", "Tu", "Calatorul", "Pentru tine" sau "De la rusi vine ploaia", precum si alte piese de referinta din repertoriul propriu si din cel international.
Pentru concert sunt disponibile doua categorii de bilete: categoria 2 (loc la mese, in sala) - 40 lei si categoria 1 (loc la masa in fata scenei) - 60 lei.

Biletele sunt disponibile la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Germanos si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe: http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro și http://www.myticket.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top