Noutăți și comunicate

Concert Proconsul in Hard Rock Cafe

4 octombrie 2012
Concert Proconsul in Hard Rock Cafe
Joi, 4 octombrie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert cu una dintre cele mai indragite si apreciate trupe romanesti - Proconsul, in Hard Rock Cafe.

Vino sa asculti live hituri precum "Cerul", "Povestea Noastra", "Tu", "Calatorul", "Pentru tine" sau "De la rusi vine ploaia", dar si alte piese de pe cele noua albume ale trupei, lansate in peste 13 ani de cariera muzicala.

Bodo si colegii sai de trupa revin pe 4 octombrie 2012 la Hard Rock Cafe, in cadrul turneului "Best Of Proconsul", o serie de concerte programate a avea loc atat in tara, cat si in afara ei, in orase precum Londra, Bruxelles sau Luxembourg.

Cei care care doresc sa fie alaturi de trupa Proconsul isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

- Online, pe http://www.iabilet.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe (incepand de vineri, 21 septembrie, pana in ziua concertului, inclusiv): 60 lei - bilet cu loc la masa sau 100 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe http://www.iabilet.ro, se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Pentru a rezerva locuri la mese va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

Hard Rock Cafe
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top