Noutăți și comunicate

Concert Primordial, I Divine si Claymore in Club Wings

14 mai 2011
Concert Primordial, I Divine si Claymore in Club Wings
Sâmbătă, 14 mai 2011, începând cu ora 19:00 sunteți invitați la un concert al trupei Primordial în Club Wings. În deschidere vor canta cei de la I Divine (Ungaria) si Claymore (Bulgaria).

Prețul unui bilet este de 50 lei. Biletele se pot achizitiona din Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro/ 

Primordial isi promoveaza cel mai nou album, "REDEMPTION AT THE PURITAN'S HAND", album ce urmeaza a fi lansat luna aceasta la Metal Blade Records.

Alaturi de Primordial pe scena clubului bucurestean vor urca si trupele I Divine (Ungaria) si Claymore (Bulgaria).


PRIMORDIAL 

http://www.myspace.com/primordialofficial

Trupa a fost formata in 1991 in Irlanda de catre Pol MacAmlaigh si Ciaran MacUiliam. Vocalistul Nemtheanga s-a alaturat trupei in acelasi an. Trupa a incorporat elemente specifice Celtic Frost si Bathory pe care le-au inclus aproape in fiecale album scos pe piata.
Dupa discul de debut, Imrama, Primordial au fost caracterizati drept melodic black metal, insa gradual au ajuns la un amalgam de black, celtic si folk metal.
Cel mai recent album se intituleaza To The Nameless Dead si a aparut pe data de 24 noiembrie 2007. Este probabil cel mai bine cotat disc din cariera formatiei.
Odata cu lansarea albumului To The Nameless Dead, acestia au concertat pe scenele celor mai mari festivaluri din Europa printre care: Summer Breeze, Wacken Open Air, Brutal Assault si altele.

Primordial revin in Romania dupa 8 ani de la prima aparitie pe o scena romaneasca (Timisoara), de data aceasta pentru un concert exclusiv la Bucuresti.

Componenta:
Alan Averill "Nemtheanga" - voce
Ciaran MacUiliam - chitara
Micky Flynn - chitara
Pol MacAmlaigh - bas
Simon O'Laoghaire - tobe

Discografie:
Imrama (1995)
A Yourney's End (1998)
Spirit the Earth Aflame (2000)
Storm before Calm (2002)
The Gathering Wilderness (2005)
To The Nameless Dead (2007)

I Divine

http://www.myspace.com/idivineofficial

I Divine a fost infiintata in anul 2009 dupa ce o parte din membrii Sear Bliss au decis sa paraseasca trupa si sa infiinteze o noua trupa.
Trupa a avut parte de 3 turnee prin Europa alaturi de nume foarte cunoscute din scena metal mondiala (MAYHEM, SETHERIAL si IMPIETY).
Primul turneu in care I Divine au fost headlineri a fost cel din Ucraina, turneu care a avut 10 zile.
In acest moment trupa lucreaza la primul album de studio.

Componenta:
Balázs Tóth - vocals
Attila Kovács - guitar
István Neubrandt - guitar
Péter Lipák - guitar
Attila Király - bass
Zoltán Pál - trombone
Tamás Sándor - drums

Claymore

http://www.myspace.com/claymoreruse

Trupa a fost infiintata in anul 1999, in Ruse (Bulgaria). Claymore au suferit mai multe modificari de componenta de-a lungul timpului.
In acest moment trupa este semnata cu casa de discuri norvegiana Forces of Satan Records, iar in prezent acestia lucreaza la un nou album de studio.
Bulgarii se intorc in Romania dupa succesul avut la alte festivaluri romanesti cum ar fi: Hatework Fest, Chaos Festival, Heart Rock Festival etc.

Componenta:
Svetoslav Georgiev - Vocals 
Martin Manev - Guitars
Velislav Danov - Bass 
Tzvetelin Baltov - Keyboards 
Kamen Manev - Drums

Dupa concert va asteapta un after-party pe masura.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top