Noutăți și comunicate

Concert PRETORIA in club 100 Crossroads

16 aprilie 2010
Concert PRETORIA in club 100 Crossroads
Vineri, 16 aprilie 2010 sunteti invitati in club 100 Crossroads la un concert PRETORIA incepand cu ora 20:00.

Pretul unui bilet este de 5 lei.

Ghost Town Events si Club 100 Crossroads va invita la o seara ce combina caldura si energia unei trupe live cu explozia unei petreceri dedicata spiritului liber! De muzica live se vor ocupa cei de la PRETORIA, dupa concert petrecerea continuand asa cum v-a obisnuit clubul, cu muzica atent selectata si cat se poate de buna.

Bazele formatiei PRETORIA au fost puse in vremuri de liceu de Vali (chitara solo) si Robert (tobe), pentru ca in scurt timp sa se alature si Alex (chitara ritmica). Daca initial era vorba despre cateva ore pierdute aiurea dintr-o saptamana, incetul cu incetul, hobby-ul s-a transformat intr-o pasiune, chiar o obsesie.

Dupa un an, li s-a alaturat Andra (bass) si timp de doi ani au cautat si experimentat diferite stiluri, trairi si abordari. Odata cu aparitia lui Adi (voce), in 2008, lucrurile s-au inchegat intr-un adevarat proiect muzical, urmand la scurt timp si primele spectacole live PRETORIA, printre locatii numarandu-se Big Mamou, Iron City, Club Fabrica sau Downstairs.

Detalii: http://www.myspace.com/pretoriaband

Adresa Club 100 Crossroads: Calea Mosilor, Nr. 100, Sector 2, Bucuresti.
Contact & rezervari: 0745 250 339; 0734 330 561
http://100crossroads.blogspot.com


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă