Noutăți și comunicate

Concert Powerwolf la Arenele Romane

6 iunie 2023
Concert Powerwolf la Arenele Romane
Update : Concertul s-a mutat la Arenele Romane. Powerwolf va susține un concert in București la Arenele Romane, marți, 6 iunie 2023.


Informații despre concertul Powerwolf

Trupa germana de power metal, POWERWOLF, revine in Romania pe data de 6 iunie 2023 la Arenele Romane, Open Air. Dupa show-ul sold-out de la Arenele Romane din 2019 si dupa prezenta ca invitati speciali la concertul KISS de la Bucuresti din 2022, germanii aduc armata de strigoi sa umple Arenele Romane pe 6 iunie cu un show pirotehnic de zile mari.
Show-ul face parte din turneul mondial al trupei inceput in 2022, show care a umplut deja majoritatea salilor din lume cu foarte multe concerte sold-out!
Primele bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe 21 decembrie 2022, la ora 10:00. Fanii care au cumparat bilete la show-urile din 2019 si 2022 de pe iabilet au acces primii la bilete incepand cu data de 20 decembrie, de la ora 10:00, pe baza unui cod primit pe e-mail.
Powerwolf vin din Germania si tin sus standardul power-metal-ului inca din anul 2003, cand fratii Charles si Matthew Greywolf au pus bazele formatiei. Powerwolf este o trupa cu un show si o imagine aparte, in care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie si un loc bine stabilit in universul formatiei.

Piesele lor sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, varcolaci dar si de povesti cu tenta religioasa.

Celor doi frati li s-a alaturat tobosarul francez Stefane Funebre si claparul german Falk Maria Schlegel iar la scurt timp Karsten Brill. Karsten a devenit Attila Dorn iar pasiunea sa pentru legendele romanesti cu varcolaci a ajutat la dezvoltarea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formatiei.

Din 2003 pana in prezent formatia a ramas neschimbata, cu exceptia tobosarului. In cei 16 ani de activitate Powerwolf a lansat 8 albume, albume care au ajuns in topurile a peste 10 tari.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Armata Strigoi (A) - fara loc in fata scenei - 229 lei earlybird (primele 200) de bilete, 249 de lei in presale si 300 de lei la intrare
  • The Beasts (B) - fara loc, in spatele categoriei A - 159 lei earlybird (primele 200 de bilete), 179 de lei in presale si 200 de lei la intrare
  • Conquistadores (C) - fara loc, in spatele categoriei B - 99 de lei earlybird (primele 200 de bilete), 119 lei in presale si 150 de lei la intrare
  • Premium - 399 lei - Pe platforma la inaltime aproape de scena, cu bar si acces separat.
Se pun in vanzare in 9500 de bilete - cate 3000 de fiecare categorie si 500 la categoria Premium.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Un eveniment METALHEAD powered by Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top