Noutăți și comunicate

Concert Possessed in club Quantic

17 iulie 2023
Concert Possessed in club Quantic
Possessed va susține un concert în Club Quantic din București, România, luni, pe 17 iulie 2023. Primele 200 de bilete costa doar 109 lei.
Possessed vin din Statele Unite si se numara printre pionierii death metalului, facand parte din celebra scena de metal din Bay Area, San Francisco.


Informații despre eveniment

Possessed este o trupă americană de death metal, formată inițial în anul 1983. Remarcați pentru stilul lor rapid de a cânta și vocea lui Jeff Becerra, sunt adesea numiți ca fiind prima trupă din genul death metal, trupă ce a deschis calea pentru scena thrash metal din Bay Area din anii 1980, alături de Metallica, Exodus, Testament și Death Angel.

Albumul de debut, 'Seven Churches' este considerat materialul care a facut practic legatura intrhe thrash metal si death metal, avand un rol covarsitor in cristalizarea celui din urma ca stil muzical de sine statator, multi specialisti dar si artisti considerandu-l primul material autentic de death metal.

Cu toate ca de la formarea lor, la inceputul anilor '80, pana in prezent au avut momente de pauza, Possesed reprezinta un etalon al scenei death metal internationale, influentele muzicale ale formatiei regasindu-se in majoritatea trupelor ce abordeaza acest gen muzical.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • primele 200: 109 lei
  • urmatoarele 200: 119 lei
  • in presale: 140
  • la acces: 150 lei
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top