Noutăți și comunicate

Concert Popas Band la Hard Rock Cafe

1 noiembrie 2014
Concert Popas Band la Hard Rock Cafe
Sambata, 1 noiembrie 2014, de la 22:30, sunteti invitati la un concert Popas Band in Hard Rock Cafe.

Intrarea este libera.

Dacă îți dorești o călătorie muzicală în jurul lumii nu trebuie să pierzi concertul POPAS!

BAND din Hard Rock Cafe! Ești așteptat la un viojaj, pe note muzicale, printre hituri unul și unul! "Îmbarcarea" este programată sâmbătă, 1 noiembrie, de la 22.30.  

POPA'S Band activează din 2006 și vine în fața publicului cu un repertoriu foarte divers: formația aduce pe scenă salbatica fervoare a anilor 50-60, pe ritmuri de rock'n'roll, te transpune în mijlocul febrei disco-funk cu hituri din ani 70-80, aprinde scânteia pasiunii cu înflăcărate refrene latino și, din când în când, îți oferă un respiro pe acordurile mângâietoare ale unei celebre balade.  

"Muzica a fost concepută sa hrănească spiritul!", este de părere Marius Popa solist și fondator POPA's Band și actualmente membru al echipei showului TV "Cusurgii". Iar colegii săi - Medéa Bălănică - vocal, Florin Åžerban - chitară, Gabi Pîndici - claviaturi, Nelu Niculae - chitară bas, Gabor Pal - tobe - îi întăresc spusele și te invită să descoperi câtă dreptate au, pe 1 noiembrie la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă