Noutăți și comunicate

Concert Popas Band in Club Live din Bucuresti

29 martie 2014
Concert Popas Band in Club Live din Bucuresti
Sambata, 29 martie 2014, Club Live si Sprint Media au placerea de a va invita la o seara exploziva, Live Music Night, oferita de Popas Band.

Adresa Club Live : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.Vino sa iei parte la "60 de ani de muzica pe fast-forward", un concept care iti aduce crema muzicii din anii '60 pana astazi, de la swing la rock si de la Ray Charles la Avicii. Esti asteptat la un concert in 3 parti care, cu siguranta, iti va da dependenta!

Biletele pentru concertul Popas Band din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro, la pretul unic de 15 de lei (biletele nu includ loc la masa). Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica Live din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa Fm, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Blitz Tv, Romania Libera, Manager express, sapteseri, Academia Catavencu, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, maximumrock.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, artasunetelor, concerte-azi.ro.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă