Noutăți și comunicate

Concert Poiectul Tivodar si Tudor Badescu in Club Puzzle din Bucuresti

21 noiembrie 2013
Concert Poiectul Tivodar si Tudor Badescu in Club Puzzle din Bucuresti
Joi, 21 noiembrie 2013, sunteti invitati de la ora 20:30 in Puzzle Cafe-Bistro & Live Events la un concert Tudor Badescu si Poiectul Tivodar.

Acces pe baza de bilet de intrare: 20 de lei. Rezervari si info la telefon: 0772160031 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, liveinpuzzle.ro, facebook.com/liveinpuzzle"Proiectul Tivodar" insemna muzica derivata, la inceputuri, din folk, cu tinuta rock si compozitii elaborate. Astazi vorbim de o linie de stil acustic-progresiv si despre un spirit muzical bine-inchegat.

Cu sound puternic, cu muzica ce uneori dobandeste spatialitate, cu duete/dueluri instrumentale pline de vigoare si ritm, cu texte cu greutate si sens, Proiectul Tivodar are in sine o Voce comuna, unica in zona artistilor tineri romani. Membrii acestui proiect muzical s-au adunat in timp in jurul lui Stefan Tivodar, compozitor si chitarist, fiecare aducandu-si amprenta de stil instrumentala sau vocala.

De curand, Proiectul a aniversat 4 ani de la debutul pe scena (desi fiecare dintre membrii are propria lui istorie muzicala). In acest timp au fost editate cateva materiale audio si, in curand, un album de studio va pune in rafturile istoriei oficiale munca celor 6 tineri, muzicala, munca pentru care cu siguranta merita atentia publicului.

Formula de scena:

Stefan Tivodar - voce, chitara ritmica, muzicute
Alex Nichita - vioara, chitara solo
Ioana Purcarea - voce
Daniela Curcan - vioara
Alex Cismaru - chitara
Andrei Simion - tobe

O secventa video
Catalog (live at Folk You 2013)
https://www.youtube.com/watch?v=5y2eARWvW88 Sursa : MHO Comunicare


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top