Noutăți și comunicate

Concert Pixels, Blue Nipple Boy si Velosonics in Colectiv

23 noiembrie 2013
Concert Pixels, Blue Nipple Boy si Velosonics in Colectiv
Sambata, 23 noiembrie 2013, cel mai recent hit PIXELS - SILK AND SILICONE se va auzi pentru prima oara live, in noul stabiliment urban de la Colectiv.

Biletele pentru eveniment se vor putea achizitiona din locatie, la pretul de 20 lei. Pentru mai multe detalii va rugam sa aceesati pagina de facebook a evenimentului.
Adresa Colectiv : Piata Bucur, in incinta Fabricii Pionierul, Bucuresti.BLUE NIPPLE BOY vor aduce pe scena sound-ul acustic alternativ transpus intr-un ambalaj fresh si completat cu o doza mare de energie si culoare, un fusion de alternative, indie si reggae. Seara va fi deschisa de catre VELOSONICS.Pixels
Trupa PIXELS a fost infiintata la sfarsitul lui 2006 si de atunci au lansat doua albume: Fire Exit 2008 - Lastrada Music si TKOVCTRL 2012- productie independenta realizata in colaborare cu Control Club.

Pixels

In cei opt ani de activitate, PIXELS au trecut in CV concerte cu UNKLE, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor si nenumarate concerte de club. Din 2012 PIXELS canta in formula: Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).

http://www.thepixels.ro
http://www.facebook.com/ThePixels
http://www.youtube.com/pixelsofficial
http://www.soundcloud.com/thepixels
http://www.myspace.com/thepixelsofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top