Noutăți și comunicate

Concert Phoenix si Bucovina in club Quantic

19 septembrie 2021
Concert Phoenix si Bucovina in club Quantic
Phoenix și Bucovina vor susține un concert în Club Quantic din București, duminică, 19 septembrie 2021, in cadrul unui proiect unic: Transhumanta. Accesul la eveniment se face de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

BUCOVINA începe să prezinte live părți din viitorul album, programat de lansare în această iarna. Concertul de la QUANTIC alaturi de PHOENIX va fi o poveste despre viață, magie, tradiții străvechi, solomonari și puterea de a merge înainte chiar și atunci când vremurile sunt potrivnice.
PHOENIX a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare Noii membrii ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock și ajungând la etno – rock. Piese precum "Vremuri", "Fată Verde", "Negru Vodă ", "Strunga", "Canarul", "Mugur de fluier", "Mica ţiganiadă" și "Nunta" sunt capodopere care încă scriu istoria Phoenix. Noua trupă Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc, concertele din cadrul acestui proiect merg pe aceeași linie - "Fie să Renască!", un nume care are un aer războinic.

Biletele se pot cumpara online:


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top