Noutăți și comunicate

Concert Phoenix la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

14 noiembrie 2014
Concert Phoenix la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti
Vineri, 14 noiembrie 2014 sunteți invitați la un concert al trupei Phoenix în Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești , într-un eveniment dedicat Fundației "Copiii Noștri".



Toamna Phoenix" este de fapt o primăvară... Renașterea continuă cu lansarea albumului "Vino, Èšepeș!", în data de 17 noiembrie la Teatrul Național București.


În 14 noiembrie, Phoenix prezintă noul album în cadrul unui concert realizat pentru susținerea construcției noului spital de copii din Ploiești.

Colaborarea cu Fundația "Copiii noștri" a debutat în anul 2013 cu succes, când Phoenix a concertat alături de Grigore Leșe și formația Bucium pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. La mai mult de un an distanță, susținem mai departe această inițiativă și aducem cu un pas mai aproape de împlinire construcția spitalului de copii.

Evenimentul cu titulatura "Vino, Èšepeș!" aduce împreună ca fir epic povești ale marilor voievozi români în cadrul unor compoziții complexe cu mesaj puternic. Vlad Èšepeș, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân sau Mihai Viteazul sunt prezentați prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici (Coșbuc, Eminescu, Macedonski, etc), împletindu-i astfel pe "cei ce ne-au dat nume" cu "cei ce ne-au dat neam" într-un album de spirit românesc și cultură valoroasă, rar întâlnită în peisajul comercial al muzicii de astăzi.

Biletele vor fi disponibile pe http://www. myticket.ro și la sediul Spitalului Copiilor (fostul sediu Petrom) din Ploiești. Prețul biletului este de 65 de lei.

Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un Cd "Vino, Èšepeș!" cadou din partea formației Phoenix.

Componența albumului:
- Costin Adam (voce)
- Dan Albu (ghitară, voce)
- Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce)
- Dzidek Marcinkiewicz (keyboard)
- Volker Vaessen (bass)
- Flavius Hosu (tobe)
- Nicu Covaci (ghitară, voce)
- Cu participarea lui Andrei Cerbu (ghitară) și Aurelian Balaurul Dincă (ghitară).

Susținut de Db Schenker și Deutsche Kneipe București.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top