Noutăți și comunicate

Concert Phoenix in Bucuresti

2 iulie 2015
Concert Phoenix in Bucuresti
Joi, 02 iulie 2015, sunteți așteptați începând cu ora 21:30 la un concert al trupei Phoenix în Beraria H.După mesajul revoltat și ”haiducesc” care a însoțit finalul anului 2014 prin albumul ”Vino, Èšepeș!” Phoenix propune o serie de concerte desfășurate sub egida ”Fie să renască!”, motto-ul care însoțește proiectul încă din 1975.

Primul concert va avea loc joi, în 2 iulie 2015 la Berăria H din București, începând cu ora 21:30. Concertul intitulat ”Fie să renască... Fata verde!” va aduce în atenție atât noile compoziții ale formației, cât și hit-urile anilor 70 care au transformat proiectul Phoenix în unicat.

”Mesajul evenimentelor este credința în continuitate: Phoenix și-a câștigat pe deplin drept numele care i-a intuit încă de pe atunci destinul, și renaște cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Să stau într-o zi în sală, să aplaud o tânără formație Phoenix... Fata verde, Mugur de fluier, precum și altele pe care le vom anunța curând, în alte concerte, au fost nu doar muzică ci și simboluri. Ele continuă să existe și să fie puse în valoare de o generație tânără, străină de vremurile noastre, de credințele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni și prin ei pasărea a dovedit că poate, pentru a câta oară?, să renască. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decât oricând...” (Nicu Covaci).

Biletele se vor achiziționa în locațiile evenimentelor, în perioada stabilită de acestea.
Prețul biletelor: București: 30/50 lei, conform categorii locuri Berăria H.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top