Noutăți și comunicate

Concert Phoenix Classics la Hard Rock Cafe, București

26 februarie 2019
Concert Phoenix Classics la Hard Rock Cafe, București
Marți, 26 februarie 2019, Hard Rock Cafe va găzdui concertul Phoenix Classics de la ora 21:30.Phoenix la peste 55 de ani distanţă de începutul poveştii, din momentul când nu se întâmplase nimic, când ne aflam încă în expoziţiune, cu acelaşi nume care i-a intuit încă de pe atunci destinul. Legendă neîntreruptă pentru o jumătate de veac, pasărea deschide, fără efort, porţi de eter, înghiţind orizont după orizont. Pe de o parte ea are timp, este înzestrată cu dimensiunea timpului, iar cel ce o are pe aceasta are calitatea infinitului. În acelaşi timp, are un semn şi un semnificat atemporal - o simultaneitate cu "oricând". Deci are ceva din increat, din neintuit, deci are măreţie.

Caracterizată în special prin tradiţie şi constanţă, muzica Phoenix a menţinut timp de o jumătate de veac spiritul valorilor pe care le promovează: originalitate, responsabilitate, educaţie. Într-o lume în continuă evoluţie, într-o industrie muzicală în continuă schimbare, Phoenix îşi propune să menţină contactul fiecărei generaţii cu identitatea ce de drept ne aparţine. În acelaşi timp, mijloacele folosite sunt mereu încărcate de inovaţie şi creativitate, răspunzând cerinţelor actuale, însă fără a trăda modalitatea de expresie care a transformat acest proiect în unicat.

Concertul Phoenix Classics propune o trecere prin momentele cheie din istoria muzicală a formației Phoenix și ne amintește de "Vremuri", "Nunta", "Fată verde", de "Mugur de fluier" și de "Strunga", de "În umbra marelui URSS", "Baba Novak" și "Apocalipsa", toate refrenele celebre care au conturat aproape 57 de ani de poveste.

Biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri:
  • VIP - cu loc la masă în fața scenei (doar 80 bilete) - 90 lei
  • Acces general - cu loc la masă - 70 lei.
  • Fără loc - 70 de lei.
Biletele se găsesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top