Noutăți și comunicate

Concert Phoenix ”Arhaic Rock” si Bucium in club Quantic

14 decembrie 2022
Concert Phoenix ”Arhaic Rock” si Bucium in club Quantic
Miercuri, 14 decembrie 2022, clubul Quantic din Bucuresti va gazdui evenimentul Phoenix: Arhaic Rock. In deschidere vor canta cei din trupa Bucium.
Accesul publicului va fi permis de la ora 19:00, iar biletele se pot achizitiona online de pe iabilet.ro.

Bilete:
- 70 lei - acces general - presale - DOAR primele 50 bilete -> http://bit.ly/3UOk6gQ
- 80 lei - acces general - presale – până pe 13.12.2022 inclusiv -> http://bit.ly/3UOk6gQ
- 100 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 14.12.2022 oline și la intrare

Miercuri, 14 decembrie 2022 sunteţi invitaţi în Club Quantic la evenimentul Phoenix – Arhaic Rock alături de trupa Bucium - Cântece de codru, eveniment ce propune adevăratul concept de rock cu influențe din folclorul autentic românesc, de data aceasta, însă, într-o formă încărcată de forță, cu ajutorul celor mai moderne modalități de exprimare - de la hard rock, la progresiv și până la fusion.

La început a fost folclorul. Muzica brută, învățată să ne spună trăirile, să ne arate natura, să ne vorbească despre identitate și despre ceea ce de drept ne aparține. Expresie completă și complexă a tuturor simțurilor autentice românești, a rezistat oricăror încercări de falsificare pe care secolul XX i le-a propus. A trebuit să vină deceniul șapte pentru ca Phoenix să-i răstoarne cuvintele în necuvinte, să disocieze ce era trainic sudat, să asocieze ce la început părea incomunicabil, și folclorul arhaic să primească astfel dimensiunea ce i se cuvenea: modalitatea de exprimare modernă.
Legenda celor ce ne-au dat nume în umbra marelui URSS începe cu Nicu Covaci, artistul care a realizat prima conexiune între folclorul arhaic românesc, pre-creștin, și muzica rock, aducând astfel în fața publicului un nou gen de muzică: etno-rock-ul care timp de peste jumătate de veac l-a caracterizat.

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce.
Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană. Prin fiecare show și piesă, ascultătorii pot regăsi puritatea copilăriei, în care se ascultă basme, explorându-se un univers fantastic.
Show-urile live au un concept sincretic, muzica fiind sincronizată cu proiecții video special gândite sau mapping-uri spectaculoase.
Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale.

Regulile evenimentului:
Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top