Noutăți și comunicate

Concert PhenomenOn in Fire Club

9 noiembrie 2013
Concert PhenomenOn in Fire Club
In cadrul evenimentului "End of Season Party" din data de 9 noiembrie 2013, in Club Fire din Centrul Vechi, trupa PhenomenOn va sustine un concert. Membrii trupei vor interpreta atat piese mai vechi de pe albumul "Victims of Changes", cat si noul imn dedicat motociclistilor "Motorama".

Trupa PhenomenOn va fi prezenta ca in fiecare an alaturi de membrii Chopper Academy M.C., organizatorii acestui eveniment.

Ca si in anii precedenti se vor organiza tombole in scop caritabil si concursuri. Asa cum declara organizatorii : "O petrecere de sfarsit de sezon moto intr-o atmosfera incendiara in centrul vechi al Bucurestilor cu si pentru prieteni

Alaturi de PhenomenOn vor fi prezente trupele:  Razna si Pseudonoise.



PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.  Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

Componenta trupei PhenomenOn:
- Catalin Tamazlicaru - voce
- Andrei Balasa - chitara
- Vlad Toma - tobe
- Dragos Popa - chitara bass


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top