Noutăți și comunicate

Concert Pero Defformero și Bossferatu în club Quantic

23 februarie 2024
Concert Pero Defformero și Bossferatu în club Quantic
Vineri, 23 februarie 2024 sunteţi invitaţi în Club Quantic la un concert Pero Defformero. Seara va fi deschisa de cei din trupa Bossferatu.
În contrapartidă cu fascinația noastră curentă pentru spațiul cibernetic și universul virtual, există o epidemie nu mai puțin globală de nostalgie, un dor efectiv pentru o comunitate cu memorie colectivă, un dor de continuitate într-o lume din ce în ce mai fragmentată.
Nostalgia este răzvrătirea împotriva ideii moderne de timp, refuzul de a ne preda ireversibilității timpului care afectează condiția umană.
Coro și Piele vă propun o călătorie muzicală și culturală în trecutul tulburător al anilor 90, alături de supergrupul intergalactic de turbo folk metal cu recalificare tehnică made in Yugoslavia Pero Defformero, un amestec exploziv de riffuri metal mainstream ca la Pantera, Van Halen, Rammstein sau Bon Jovi cu muzică sârbească de inspirație Lepa Brena, Dragana Mirković sau Ceca Ražnatović.

Direct din catacombele Clujului, invitații speciali ai acestei plimbări în trecutul recent sunt cei doi lilieci transilvăneni de la Bossferatu, prima trupa românească care a impresionat muzical și vizual cu dark wave, synthwave și neo goth, pe ritmuri și armonii dansante întunecate de inspirație optzecistă Bauhaus sau Joy Division.

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro la următoarele prețuri:
  • Early-bird (primele 100 de bilete, până la 01.02.2024): 70 lei
  • Pre-sale general (până pe 22.02.2024): 90 lei
La intrare biletele vor fi 100 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top