Noutăți și comunicate

Concert Perfect Zero for Infinity si Key to the Crown in Question Mark

21 februarie 2014
Concert Perfect Zero for Infinity si Key to the Crown in Question Mark
Vineri, 21 februarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert punk rock, post hardcore si metalcore al trupei Perfect Zero for Infinity în Question Mark. In deschidere va canta trupa Key to the Crown.

Rsvp https://www.facebook.com/events/629286593775267. Prețul unui bilet este de 10 lei.
Adresa Question Mark : Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria, pe partea opusa intrarii din Academiei), București.



Perfect Zero for Infinity

Perfect Zero For Infinity s-a format in primăvara anului 2010 in București, avand in componená¹­a pe Sorin Bădulescu(E.M.I.L.) Vlad Staricu (Pistol cu Capse), Alexandru Guta (The Boy Who Cried Wolf), Dragos Drunea (Crize, Cap de craniu) si Octavian Mihai. Stilul abordat este unul nou pentru Romania, fiind o combinație de punk rock, post hardcore si metalcore.

Au înregistrat un demo care conține patru piese, iar la sfarșitul anului 2013 au inceput inregistrarea albumului de debut.
Au cantat in deschidere cu americanii de la h20 și iși propun sa depașeasca granițele țarii, urmeaza filmarea unui videoclip la piesa Can U See Me.

Pentru prima oara membrii mai multor trupe populare din underground formează acest grup cu intentia de a face cunoscut un stil foarte popular in afara dar mai puțin cunoscut aici, incercand sa adune in același loc un public orientat catre partea mai dura a muzicii cat și un public orientat catre partea mai soft a punk rock-ului.

http://www.facebook.com/pages/Perfect-Zero-For-Infinity/226492214030374



Key to the Crown

https://www.facebook.com/pages/Key-To-The-Crown/189904037856690

Ei isi doresc sa arate o noua fata a metalului/metalcorului iubitorilor de muzica din underground-ul romanesc. Trupa s-a format in vara anului 2013, sustinand concerte alaturi de trupe ca Berserkers, Apa Simbetii si Crimena.

Membri:
Andrei Vlad - Voce
Roșioru Sabin - Tobe
Făgăraș Robert - Chitara
Marin Gilbert - Chitara ritm
Petre Mihnea - Bass



Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa... iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning.

Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap.

Restul... este petrecerea despre care le vei povesti prietenilor a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top