Noutăți și comunicate

Concert PASSENGER la Arenele Romane

9 aprilie 2023
Concert PASSENGER la Arenele Romane
Update: Concertul a fost reprogramat pe 9 aprilie 2023. Mai multe detalii gasiti aici.
Passenger va susține un concert la Arenele Romane din București, duminica pe 9 aprilie 2023. In deschidere vor canta Valeria Stoica si Stu Larsen.


Informații despre eveniment

PASSENGER concertează pentru prima oară la București, la Arenele Romane, pe 9 aprilie 2023! Biletele pot fi achiziționate aici: https://tickets.emagic.ro/bilete-concert-passenger-la-arenele-romane-68727/

Mike Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său de scenă - PASSENGER, este un cântăreț-compozitor de folk-rock din Brighton, Anglia, ce a câștigat un număr impresionant de premii pentru activitatea sa muzicală. Cu toate că și-a pornit cariera cântând la colțurile străzilor din UK, a ajuns în scurt timp să umple stadioane din toată lumea, după ce single-ul “Let Her Go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din mai multe țări și a atins succesul internațional, având acum peste trei miliarde de vizualizări pe YouTube.

După lansarea celui mai recent album - “Songs For The Drunk And Broken Hearted” PASSENGER își continuă în 2022 turneul mondial cu trupă live, în care va interpreta piesele de pe ultimul album, dar și piese devenite deja clasice.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/KXD2jmVk

Biletele pentru concertul PASSENGER de la Arenele Romane din București pot fi achiziționate de la https://tickets.emagic.ro/bilete-concert-passenger-la-arenele-romane-68727/ și de pe IaBilet, la linkul https://www.iabilet.ro/bilete-concert-passenger-la-arenele-romane-68727/ și costă:
  • 100 de lei (Acces General cu loc pe scaune sau în picioare)
  • 195 de lei (Golden, cu loc în picioare, în fața scenei)
  • 250 lei (Premium, cu loc pe scaun, în apropierea scenei).
Biletele pot fi de asemenea achiziționate de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.



PASSENGER:
Website: http://passengermusic.com/
Facebook: https://www.facebook.com/PassengerOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/passengermusic/
YouTube: https://www.youtube.com/user/passengermusic
Soundcloud: https://soundcloud.com/passengerofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0gadJ2b9A4SKsB1RFkBb66
Song Kick: http://www.songkick.com/artists/449987-passenger



Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranță participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentului. Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top