Noutăți și comunicate

Concert Partizan si Timpuri Noi la Beraria H

22 Noiembrie 2014
Concert Partizan si Timpuri Noi la Beraria H
Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, Timpuri Noi și Partizan vor concerta pe scena din Berăria H, începând cu ora 21:00.Cei care au impus Timpuri Noi drept grupul de elită al rockului românesc de avangardă. acum mai bine de 20 de ani, sunt din nou împreună, iar prezența lor scenică este la fel de explozivă. Ne vom bucura de un concert retrospectiv de la înființarea Timpuri Noi și până în prezent foarte bine structurat, cu piese atent alese din care nu vor lipsi: Drumul spre lumina, Albele Furtuni, Mistretul, Becule, Tanta, Vecina, Luca, Stere, Adeline, Nato, Verginica, Emigrant.

Adrian Pleșca - Artan, Răzvan Moldovan - Suedezu' Dan Iliescu, Adrian Borțun, Felix Sfura, Andrei Bărbulescu și Alex Vascan ne promit că "Vom începe perfect și vom încheia Perfect!

Concertul din București programat sâmbătă, 22 noiembrie, în Orașul cu chef de viață - Berăria H va incepe in uurul orei 21.00.

Prețul biletului de concert este de 40 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online, prin rețeaua iabilet.ro, eventim.ro și fizic, din locație, în seară evenimentului. https://www.facebook.com/BerariaHPartenerul radio al evenimentelor este Rock FM.

Parteneri media: Jurnalul, Ziare.com, Zile si Nopti, InfoMusic, 220.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, Let's rock, Mixtopia, Regielive, IQuads, Vinsieu.ro, Urban.ro, no3, Studenție.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, inOras.ro, Askmen.ro, BeWhere!
Concert Partizan si Timpuri Noi la Beraria H Concert, festival, eveniment Beraria H


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.