Noutăți și comunicate

Concert Partizan si Something Stellar in club Quantic

25 august 2022
Concert Partizan si Something Stellar in club Quantic
Partizan și Something Stellar vor susține un concert în Club Quantic din București, joi, 25 august 2022, de la ora 20:00. Accesul publicului se face de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Biletele se pot cumpara online:
- 55 lei - acces general - presale – până pe 24.08.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3oBM0yn
- 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 25.08.2022 online și la intrare

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.
Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Ei creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.
Partizan înseamnă:
  • Artan: voce
  • Suedezu: voce & chitară
  • Adrian: bass
  • Andrei: tobe

Something Stellar este o trupă de "metal astral" lansată în anul 2022. Nu departe ca scop de scenariul ideal american din anii '20, în care un tip intră singur într-un bar, îi spune barmanului “Make me Something Stellar, boy!” și la finalul serii pleacă însoțit de o domniță atrăgătoare, totuși, trupa își propune să reinventeze roata. Something Stellar nu face decât să transpună sonic un gest pe care omul îl întreprinde de la începutul timpului: acela de a-și ridica capul pentru a privi stelele. Cu toții știm că nu o să le atingem niciodată. Dar nimic nu ne oprește să ne lăsăm inspirați de prezența lor.


Evenimente recomandate

Top