Noutăți și comunicate

Concert Paint for the Blind, Magnetic și Harakiri for the Sky în Club Manufactura

16 mai 2019
Concert Paint for the Blind, Magnetic și Harakiri for the Sky în Club Manufactura
Joi, pe 16 mai 2019, trupa de post black metal Harakiri for the Sky din Viena cânta la Timisoara în Club Capcana, într-un super concert live, alături de Paint for the Blind și Magnetic.


Despre Harakiri for the Sky

https://www.youtube.com/watch?v=5BpjceUYl8E
Harakiri for the Sky imbina cu succes stilul black metal cu post-rock-ul atmosferic. Pana în prezent trupa a lansat 4 albume de studio: Harakiri for the Sky în 2012, Aokigahara în 2014, III:Trauma în 2016 și Arson în 2018, fiind una dintre cele mai de succes formatii ale stilului. Trupa a fost initial gandita ca un proiect de studio de către fostul membru Bifröst M. S. alaturi de vocalistul J. J., având astăzi un line-up complet.
Anul 2016 marcheaza lansarea capodoperei III: Trauma pentru care trupa a primit o mare recunoaștere din partea criticilor și a publicului și o nominalizare pentru premiul "Amadeus Austrian Music Award". Arson, al 4-lea album, apreciat a fi unul din albumele anului 2018, s-a clasat pe locul # 29 în topurile albumelor germane și în # 62 în topurile albumelor austriece. In plus tot în 2018, Harakiri for the Sky a fost nominalizata la "Metal Hammer Awards 2018".


Despre Paint for the Blind

https://www.youtube.com/watch?v=6CWY6UKbBIc
Paint for the Blind este o trupa de Post Rock/Metal infiintata in 2017, in Timisoara. Numele trupei isi deriva titlul din conditia artistului si imposibilitatea transmiterii exacte a mesajului propus catre auditoriu. Trupa si-a lansat recent single-ul de debut intitulat "Blackhole".


Despre Magnetic

https://www.youtube.com/watch?v=kJal9neqAog
Magnetic e o trupa de nu metal/crossover din Sofia, Bulgaria. Muzica lor e caracterizata de sunete joase de chitara și mesaje cu tenta sociala.


Detalii bilete și link eveniment

Intrare concert: 50 lei
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-harakiri-for-the-sky-magnetic-tba-at-capcana-timisoara-39823
Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/257605915160552


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top