Noutăți și comunicate

Concert Pact cu Leo Iorga si Adi Ordean

28 martie 2015
Concert Pact cu Leo Iorga si Adi Ordean
Sambata, 28 martie 2015, două nume ce au scris istorie îți dau întâlnire la Hard Rock Cafe: LEO IORGA și ADI ORDEAN te invită alături de PACT la cel mai nou show al trupei! Vino la ROMANTIC ROCK, un concert emoționant, cu refrene binecunoscute și compoziții noi! Te așteptăm să cânți, alături de vocea care le-a lansat, hiturile "Trenul Pierdut", "Singur te caut in noapte", "Sa te gandesti la mine", "După ani și ani" sau "Cine ești tu oare" într-un spectacol ce va fi un adevărat arc peste timp!

Numele PACT reunește figuri emblematice ale scenei rock din România: solistul LEO IORGA și chitaristul și compozitorul ADI ORDEAN, cântă din nou împreună, alături de alți instrumentiști de clasă. Istoria grupului a început în 2012, a contiunuat în 2013 cu single-ul "Ploaia care cade", iar în 2014 a fost lansat priml long play al formație, intitulat "Numărul Unu".

Actualmente, formula PACT înseamnă: Leo Iorga - vocal, Adrian Ordean - chitara, Marian Mihailescu - chitara bass, Razvan Gorcinski - tobe si Alex Ardelean - chitara.

În showul ROMANTIC de la Hard Rock Cafe, PACT cu LEO IORGA si ADI ORDEAN vor cânta cele mai frumoase piese de dragoste, ce dăinuie de ani și în inima voastră. Vă așteptăm vineri, 28 martie, de la ora 22.30.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top