Noutăți și comunicate

Concert Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion la Sala Palatului

27 noiembrie 2011
Concert Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion la Sala Palatului
Phoenix Entertainment il aduce pe scena pe maestrul Ovidiu Lipan Tandarica intr-un concert nemaiintalnit in Romania. Astfel, pe 27 noiembrie la Sala Palatului va avea loc evenimentul "Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion.

"Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion" va fi experimentul cultural al anului. Publicul va fi purtat pe taramuri necunoscute cu ajutorul sunetelor unor instrumente deosebite si intrigante: percutii africane,sud-americane,oud si kanun.

Pentru maestrul Ovidiu Lipan acest concert reprezinta "una din marile incercari de a crea un iluminism cultural si de a apropia si a uni sufletele oamenilor."

Pe scena vor urca invitati din toata lumea si nume mari din industria muzicala romaneasca: Fanfara 10 prajini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Delia Matache, percutionisti si instrumentisti din Columbia, Egipt, Rwanda.

Un concert in care tatal si fiul vor urca pe aceeasi scena. Astfel, Ovidiu Lipan si Alexander Lipan vor interpreta impreuna pentru prima data la scena mare.

Un eveniment la care nu putea sa lipseasca o femeie plina de energie si frumoasa precum Rona Hartner.

Ovidiu Lipan Tandarica este un artist complex si desavarsit, fiind unul din protagonistii rock-ului romanesc. Jumatate din viata si-a petrecut-o in exil, in Germania, dar dupa revolutie s-a intors pe meleagurile romanesti, dragostea de tara fiind prea puternica. Intors in tara, a inceput sa promoveze cultura muzicala romaneasca prin realizarea mai multor albume diferite din punct de vedere stilistc. Compozitiile sale, "Natalis", "Margareta", "Ave Maria", "Tango Toledo", au devenit piese de referinta pentru genurile multi- etnice care convietuiesc  in perimetrul danubiano- pontic.

"Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion" este un concert cu muzica de calitate, un world music event care va ramane intiparit in mintea spectatorilor.
Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:
Categoria 1: 45 lei
Categoria 2: 65 lei
Categoria 3: 95 lei
Categoria 4: 130 lei
Categoria 5: 170 lei


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top