Noutăți și comunicate

Concert online KUMM - seria de concerte online Showroom Original ⨯ Expirat continuă

19 martie 2021
Concert online KUMM - seria de concerte online Showroom Original ⨯ Expirat continuă
Tuturor ne este dor de concerte, de experiența muzicii live, de schimbul de energie dintre scenă și public. Așa că am readus pe scenă cele mai tari trupe de alternativ pentru o serie de concerte filmate, produse de Overground Music și găzduite de Expirat! Periodic, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom - „Netflixul de concerte” - va avea premiera în exclusivitate câte un concert din seria Showroom Original ⨯ Expirat. Seria continuă vineri, 19 martie 2021, la ora 20:00 cu concertul aniversar de 15 ani de la lansarea albumului Different Parties al trupei KUMM.

KUMM – Different Parties live 15 ani (trailer)
https://showroom.overground.ro/programs/kumm-different-parties-original-trailer-ba350a

KUMM sunt un nume ce nu mai are nevoie de prezentare pe scena alternativului românesc, scriind istorie prin albumele lor cu influențe diverse, de la progressive la world music, indie sau britpop. Câștigându-și notorietatea în perioada cu Dan Byron la voce (din care provin hituri ca „1000 de chipuri” și „Butterflies”), grupul inițiat la Cluj de Oigăn și Kovács András a lansat în 2006 albumul Different Parties, cu un nou vocalist – Cătălin Mocan – și un sound eclectic, cu tușe de art pop și jazz fusion. Acum, la 15 ani de la lansarea albumului, KUMM revizitează în concert pe scena de la Expirat compozițiile elegante de atunci alături de cvartetul de coarde Muse Quartet. Un spectacol intens, emoționant dar și cu o inegalabilă savoare rock’n’roll – din 19 martie de la ora 20:00 pe Overground Showroom.

Biletele la premiera online de pe 19 martie a concertului KUMM – Different Parties live 15 ani – Showroom Original ⨯ Expirat se găsesc pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-kumm-live-concert-aniversar-different-parties-15-ani-62411/ și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului KUMM – Different Parties live 15 ani – Showroom Original ⨯ Expirat pe 19 martie de la ora 20:00. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent - lunar, trimestrial sau anual.

Seria Showroom Original ⨯ Expirat a debutat cu concertul celor de la Omul cu șobolani, iar în curând urmează să fie publicate noi concerte cu Eyedrops, Lucia & Muse Quartet, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Domino, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats și alții.


Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

https://showroom.overground.ro


Evenimente recomandate

Top