Noutăți și comunicate

Concert Omul cu Șobolani și Four of a Kind în Club Control

15 martie 2018
Concert Omul cu Șobolani și Four of a Kind în Club Control
Joi, 15 martie 2018 sunteţi invitaţi în Club Control la un concert al trupelor Omul cu Șobolani și Four of a Kind de la ora 21.Facebook event https://www.facebook.com/events/779494208921472/
Open doors: 20.30h, concertul începe la ora 21.00.
Intrare: 30 lei, biletele sunt disponibile in avans pe https://eventbook.ro/music/bilete-omul-cu-sobolani-four-of-a-kind-bt-live, la barul din sala mica si la usa in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.roÎnființată în 1997, Omul cu Șobolani avea să devină emblema unei generații nonconformiste și să schițeze primele direcții ale scenei muzicale românești alături de alți câțiva pioneri ai curentului alternativ, abordând un stil care se detașa vehement de mainstream-ul autohton, dar și de conceptul de muzică rock de la acea vreme.
Anul trecut Omul cu Șobolani au sărbătorit 20 de ani de activitate intensă, atât din punct de vedere al discografiei, a materialelor video cu o abordare mereu nouă, cât și a numeroaselor apariții live.
Experiențele din sălile de concert au demonstrat că Omul cu Șobolani se bucură de admirația unui public din ce în ce mai tânăr, care transferă energia OCS în viitor.
www.facebook.com/omulcusobolanii
www.youtube.com/user/OCSoficial/videosTrupa Four of a Kind este un proiect muzical care a luat nastere la sfarsitul anului 2015. Stilul abordat poate fi încadrat în mai multe categorii, de la indie rock la post-punk și alternativ, un rol important având influențele variate pe care membrii formației le integrează în orice idee muzicală, care alături de dorința de a experimenta, creează un sound unic specific trupei.

Four of a Kind ii reuneste pe Cosmin Hamza (voce) si Sorin Sega (chitara), Edi Nicolaescu (tobe) si Victor Frunza (bass).
www.facebook.com/4ourofakindParteneri media: HitMusic Channel, Music Channel, Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Arte și Meserii, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top