Noutăți și comunicate

Concert Omul cu Sobolani in Club Why Not

25 ianuarie 2013
Concert Omul cu Sobolani in Club Why Not
Vineri, 25 ianuarie 2013, incepand cu ora 22:00, sunteti invitati la un concert Omul cu Åžobolani în Club Why Not din București (str. Turturelelor, nr. 11). În deschidere este invitată trupa Astero.

Omul cu Åžobolani înseamnă:
Dan Amariei (voce)
Nicolae Arama (chitară)
Radu Andrei (bas)
Mihnea Dobrota (tobe).

În peste 15 ani de activitate, piesele lor nu au lipsit din playlist-urile și top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio și a televiziunilor. OCS este cunoscută pentru piese ca: "Razna", "Oda (În Piața Romană)", "Moksha", "Nu încerca așa ceva acasă", "Copilul rebel", "Ajutor", "Depresia toamnă-iarnă" sau "Iaurt".

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitară și Claudiu la tobe, Astero este o combinație proaspată, originală și melodioasă de rock alternativ, cu influențe nu-metal, stoner și post-grunge.
Trupa, înființată în 2009 are la activ albumul "Voi, noi și maimuțele" și EP-ul " Visele nu mai ajung".
"Ne place să cîntăm, ne place ce cîntăm și ne place când și altora le place ce cântăm", declară, la unison, membrii trupei.

Numele trupei Astero provine de la o anagramă a inițialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironică, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai degrabă pe definirea sentimentelor și gândurilor proprii, decât pe descrierea evenimentelor exterioare. Prețul unui bilet este de 20 lei, biletele fiind disponibile la club sau în ziua de concert la intrare.

Omul cu Åžobolani a pregatit și o surpriză, trupa va canta în premieră piese de pe noul album "MAREA CAUTARE", ce va fi lansat în acest an.
Vă asteptăm asadar vineri seara, pe 25 ianuarie 2013, la primul concert Omul cu Åžobolani din 2013! Pană atunci, vă lăsăm alături de cele doua trupe:
Omul cu Åžobolani
https://www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani/171884498516?fref=ts
Astero
http://www.astero.ro/
http://www.myspace.com/trupaastero


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top