Noutăți și comunicate

Concert Omen și Bearfood în Club Manufactura din Timișoara

10 noiembrie 2018
Concert Omen și Bearfood în Club Manufactura din Timișoara
Sâmbăta, 10 noiembrie 2018, iubitorii de heavy metal sunt așteptați de la ora 20:00 în Club Manufactura, la un concert extraordinar al trupei Omen din Ungaria.
https://www.youtube.com/watch?v=Eiiztq_ocYk
Omen este o trupa renumita de heavy metal din Ungaria, care de-a lungul celor aproape 3 decenii de activitate muzicala, s-a remarcat în rândul publicului prin concertele dinamice din Ungaria și întreaga Europa. Muzica lor este un amestec reușit de heavy metal si sunete moderne, cu riff-uri groove și melodii captivante.
Din 1990 și pana în prezent formatia a lansat 12 albume, inclusiv albumul "Best of Omen" lansat în 2004. Anul 2007 este unul de cumpana pentru membrii trupei, când chitaristul Zsolt Daczi 'Bende' încetează din viața la 38 de ani, după o lunga perioada de boala. În acel an se încheie o era a formatiei Omen, urmând ca în 2012 sa apara următorul album cu noi emoții și melodii vechi imbunatatite.

Line-up-ul actual ii aduce pe scena din Manufactura pe:
  • László Nagyfi (chitara)
  • Zoltán Nagyfi (tobe)
  • Árpád Koroknai (voce)
  • Máté Nagy (chitara)
  • József Mez'fi (chitara bas)
În deschiderea concertului Omen va cânta trupa Bearfood din Ungaria, activa încă de la sfârșitul anilor ‘90, cu un stil muzical influențat de Black Sabbath si tente de stoner/southern/sludge/doom metal.
https://www.youtube.com/watch?v=aIFNL3qQKTg


Intrare concert: 25 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/427329534463769


Evenimente recomandate

Top