Noutăți și comunicate

Concert Omar Sosa la Sala Radio

30 iunie 2016
Concert Omar Sosa la Sala Radio
Joi, 30 iunie 2016, sunteti invitati de la ora 19:30 la o vară afro-cubaneză, in cadrul Jazz Night Out, cu artistul Omar Sosa la Sala Radio din Bucuresti.
Artistul cu șapte nominalizări la Premiile Grammy în palmares, pianistul cubanez Omar Sosa concertează în această vară, pe 30 iunie, la Jazz Night Out.
Artistul va prezenta publicului din România cel mai recent album al său, Ilé. În dialectul etniei Lucumi din Cuba, ”ilé” înseamnă ”acasă”, iar pentru acest album muzicianul își găsește inspirația întorcându-se la rădăcinile Latin Jazz-ului din Cuba natală.

Produsul este unul ce îmbină creativ jazz-ul cu muzica Afro-Cubaneză, stilurile clasice cubaneze fiind readaptate, reinterpretate într-o manieră actuală, cu intermezzo-uri care creează atmosferă, alternațe de tempo, improvizații de pian sau saxofon.
Omar Sosa este însoțit în această fascinantă călătorie muzicală de muzicieni care i-au fost prieteni încă din copilărie, proiectul Quarteto AfroCubano incluzându-i pe Leandro Saint-Hill la saxofon și flaut, Childo Tomas la bas și vocal și pe Ernesto Simson la tobe.
Program
Concertul Omar Sosa Quarteto Afro Cubano are loc pe 30 iunie 2016, ora 20’00 la Sala Radio din București. Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.
Bilete
Biletele pentru acest eveniment costă 115, 145, 175 de lei în funcție de categorie, și pot fi cumpărate prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti și Humanitas, benzinăriile OMV) și online pe http://www.eventim.ro.
Detalii pe http://www.twinarts.ro și paginile de Facebook Twin Arts și Jazz Night Out.
https://www.youtube.com/watch?v=FurANnTgVv8

Următoarele concerte Twin Arts:
Dhafer Youssef-27 octombrie 2016-Sala Radio
The Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini-10 noiembrie 2016-Sala Radio



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top