Noutăți și comunicate

Concert OCS in Wings Club

8 decembrie 2011
Concert OCS in Wings Club
Joi, 8 decembrie 2011, sunteti invitati in Club Wings la un concert OCS - RETRO TOUR 2011, incepand cu ora 22:00. Trupa isi va lansa clipul "Cea mai frumoasa zi".

Pretul unui bilet este de 20 Lei si se poate achizitiona de la intrarea in club.

Acum doua luni, OCS lansau albumul "Retro", o colectie de piese romanesti mai vechi si mai noi, reinterpretate in maniera Omul cu Sobolani. A urmat un turneu de promovare, care, pe 8 decembrie, se va incheia cu show-ul din Wings Club (Mihai Eminescu 127). Finalul turneului va fi marcat si de lansarea unui nou videoclip, cel al piesei "Cea mai frumoasa zi".

Albumul "Retro" contine piese celebre cum ar fi: Anotimpuri - Vali Sterian, Cea mai frumoasa zi - Alexandru Andries, De va veni la tine vantul - Mondial si Lasa, lasa - Phoenix.

Alegerea pieselor de pe albumul Retro a fost subiectiva si strict personala. "Am ales ce muzica ne-a placut din acea perioada si am cantat piesele cum am stiut noi mai bine. Nu e vreun demers academic sau vreo judecata de valoare. E doar un "multumim" respectuos pentru cativa oameni mari, care ne-au inspirat. Nu trebuie sa fii vreu geniu ca sa-ti dai seama ca un Alexandru Andries, un Mircea Baniciu sau Phoenix nu se vor mai intampla prea curand in muzica din Romania. Pe domnii de mai sus suntem norocosi sa-i avem. Si n-avem voie sa-i uitam. Au meritat aplauzele publicului lor de atunci si merita in continuare aplauzele publicului nostru mai tanar de acum.
Am lucrat la piese gandindu-ne la cum le-am fi cantat daca erau cantecele noastre. Dupa 7 albume si mai bine de 13 ani de cantat, simteam nevoia de o provocare. Ceva din care sa invatam mai multe despre noi. Nu cred ca am fi reusit sa cantam piesele de pe RETRO in variantele lor originale. N-ai cum sa fii Covaci, Baniciu sau Andries. Ai doar luxul de incerca sa fii tu insuti.

Aceste cantece n-au fost in Billboardul american dar sunt in inimile noastre si asta e cel mai important. E minunat sa descoperi ca muzica buna isi pastreaza sufletul si naivitatea chiar si dupa zeci de ani de la aparitie." ( Omul cu Sobolani)


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă