Noutăți și comunicate

Concert NOX AUREA si GOTHIC in club The Silver Church

ANULAT !!!
31 octombrie 2010
Concert NOX AUREA si GOTHIC in club The Silver Church
EVENIMENT ANULAT!!! Evenimentul este reprogramat pentru sambata, 30 octombrie 2010 in Club Cage (fostul LMC).

Duminica, 31 octombrie 2010, Stay Metal Forever va invita de la ora 20:00 in club The Silver Church din Bucuresti, la un concert NOX AUREA (pentru prima data in Romania, in turneul de promovare a albumului "Ascending in Triumph" 2010) si GOTHIC (una dintre cele mai longevive trupe romanesti). In deschidere vor fi prezente doua trupe pe care le vom anunta in viitorul apropiat.


Pretul unui bilet este de 20 lei, biletele pot fi achizitionate prin www.biletoo.ro si magazinele partenere din Bucuresti: Sala Palatului, Musica Store (vis-a-vis de Magazinul Muzica), Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Victoria (parter, standul Midola, Unirea Shoping Center (etaj 2), Mall Baneasa, Palatul Copiilor cat si la intrare in seara concertului.

Parteneri oficiali ai evenimentului: X-lab Solutions si Blackhawk Security.

Mai jos se afla cateva detalii despre formatii cat si link-urile catre paginile oficiale:

Nox Aurea (doom metal - Suedia - www.noxaurea.com, www.myspace.com/noxaurea)

Concert NOX AUREA si GOTHIC in club The Silver Church


Nox Aurea s-a format in toamna lui 2005 dupa ce chitaristii Peter Laustsen (Rimfrost, Urginnthul) si Grim Vindkall (Domgard, Urginnthul) au decis sa faca un pas inainte de la binecunoscutele jam sessions. Curand au inceput sa compuna impreuna. Materialul a fost destul de diferit fata de ambele lor evolutii muzicale anterioare si tinta lor a fost tocmai sa faca o miscare intr-o directie neexplorata. Astfel, "samanta intunecata" a lui Nox Aurea a prins rod si floarea intunecata a preluat controlul.
In anul 2007, Peter si Vindkall si-au completat line-up-ul cu experimentatul basist Robert Persson, Patrick Kullberg si Alice Persell voce, iar la tobe Joakim Antonsson.

Nox Aurea reprezinta o apropiere abstracta de gandurile intunecate ale mintii umane cat si ale sufletului si o cautare care se extinde cu mult peste ce se poate intelege din lumea fizica a haosului, teroristilor si gnosticilor. Pentru Nox Aurea, viata nu este un dar in adevaratul sens al cuvantului ci un blestem al iluziilor si o inchisoare pentru suflet in mod ofensator.
Nox Aurea, in latina "Noaptea de Aur" simbolizeaza entitatea intunecata a libertatii si haosului. Numele lor de asemenea poate fi interpretat si ca "Aurul Noptii", facandu-se referire la stralucirea luciferiana.
La sfarsitul verii lui 2009, Solitude Production a realizat albumul de debut al lui Nox Aurea, Via Gnosis. Albumul a avut priza atat la fani cat si la reprezentantii Media, oferind trupei Nox Aurea sansa de afirmare pe paln international.
In 2010 trupa a semnat un acord cu Napalm Records si au finalizat lucrul la albumul "Ascending in Triumph".


Gothic (doom metal - Petrosani - www.gothicband.iad.ro, www.myspace.com/gothicromania)

Concert NOX AUREA si GOTHIC in club The Silver Church


Este una dintre cele mai vechi trupe de metal romanesti, evoluand din 1992. Trupa a reprezentat pentru multi ani varful de lance al muzicii doom death pe scena romaneasca, alaturi de trupe ca God sau Grimegod.

Avand peste 300 de concerte la activ intr-o cariera de peste 17 ani, trupa Gothic este o adevarata forta pe scena, hit-uri ca Anguish, Memorial Winter sau Regrets ramanand mereu in inimile fanilor mai noi sau mai vechi.

Dupa mai bine de un an in care baietii au cantat fara tobe, cu ajutorul unui drum machine, Gothic revine pe scena bucuresteana alaturi de vechiul lor tobar Dani Catineanu, care a mai activat in trupa in perioada 95-98, de data aceasta prezentand fara probleme vechile piese de pe Touch Of Eternity, care erau dificil de executat cu drum machine. Odata cu venirea lui Dani trupa si-a recapatat vechiul sound doom !

Alaturi de Taly - bass, Alin Petrut - guit/voc, Dragos - voc, Dani - tobe, puteti auzi noul chitarist al trupei, Alin Moise 'Heavy Potter', o mare speranta pt scena romaneasca, la numai 17 ani fiind castigatorul marelui premiu al Academiei de rock 2010 la chitara electrica.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă