Noutăți și comunicate

Concert Noostak in Oradea

24 mai 2013
Concert Noostak in Oradea
Vineri, 24 mai 2013, incepand cu ora 20:30, sunteti invitati la un concert Noostak in Oradea, in Club Abyss.

Vineri, 24 mai 2013, Abyss Rock Metal Pub si Ribcage Booking prezinta un show recomandat tuturor ascultatorilor de sonoritati extreme. Trupele care vor urca pe scena sunt NOOSTRAK, SPIRITUAL RAVISHMENT, DECEASE si CROSSHAIR. In cadrul acestui eveniment veti putea achizitiona bilete pentru festivalul BRUTAL ASSAULT 2013. Acestea vor putea fi cumparate de la standul de merch al trupei cehesti NOOSTRAK.

Cehii de la NOOSTRAK si-au castigat notorietatea prin energia si vitalitatea prestatiilor live, iar iubitorii deathcore-ului cu influente progressive vor fi placut surprinsi de prestatia plina de forta a trupei. Noostrak s-a infiintat in orasul Havlíčkův Brod din Cehia, cand membrii trupei aveau doar 9 ani. Pasiunea acestora fata de sonoritatile metalice i-a facut sa evolueze de la an la an, iar in 2012, prestatia live de la cunoscutul festival european Brutal Assault le-a adus un numar considerabil de fani. Noostrak a lansat in vara anului 2012 primul material discografic intitulat "Human Tragedies Every Day", iar actualmente se afla in plin turneu european de promovare al acestuia.

http://www.youtube.com/watch?v=dYCSvCGiaDQ  

http://www.facebook.com/noostrak  

In cei cinci ani de activitate, SPIRITUAL RAVISHMENT a ajuns una dintre cele mai populare trupe din undergroundul romanesc, prin abordarea unui melanj extrem de inspirat intre grindcore si death metal. Evolutia fulminanta a celor patru oradeni a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat inca de la primele compozitii, acestia au dat dovada de o versatilitate si de o maturitate muzicala deosebita. De-a lungul timpului, SPIRITUAL RAVISHMENT a concertat alaturi de nume sonore ale scenei metal mondiale precum: NAPALM DEATH, MISERY INDEX, LIVIDITY, GOD DETHRONED, DECAPITATED, ORIGIN, PSYCROPTIC, SUICIDE SILENCE sau HATE. Cu o serie de piese noi, ce urmeaza sa fie incluse pe un nou material discografic, cat si cu cele de pe cunoscutul album "Children of the Atom", cei patru oradeni nucleari promit un tumult de anomalii si sonoritati radioactive.

http://www.youtube.com/watch?v=7Ip1PD8hwZ8  

http://www.facebook.com/spiritualravishment  

Trio-ul clujean old school thrash metal DECEASE este in plina promovare a primului material discografic, intitulat "Exhort To Obliterate". Acesta a fost lansat pe data de 15 februarie 2013 sub egida Hatework Records si se bucura de un adevarat succes in presa autohtona, cat si cea internationala. Puternic influentati de miscarea thrash metal din anii `80, inceputul anilor `90, de formatii precum Kreator, Sepultura sau Exhorder, cei de la DECEASE va garanteaza un show agresiv ce va aduce aminte de atmosfera de glorie a unui stil adorat in continuare de multi iubitori ai metalelor. Au impartit scena cu formatii precum SINISTER, KROW sau MORBID CARNAGE.

http://www.youtube.com/watch?v=rPsx9YQiJzY  

https://www.facebook.com/decease.band  

Cei de la CROSSHAIR sunt tinerele sperante oradene, care au evoluat spectaculos in cei trei ani de existenta, timp in care au lansat un material discografic, "Project Insanity". Acestia abordeaza un stil extrem de versatil, ce imbina inteligent elemente moderne de metal extrem, thrash si hardcore. Dupa cum ne-au obisnuit de fiecare data, tinerii oradeni vor prezenta un show de exceptie si plin de energie. Concertul acestora va fi format cu precadere din piese noi, puternic influentate de miscarea deathcore si a breakdown-urilor pline de greutate.

http://www.youtube.com/watch?v=ZtV8kO-FpZY  

http://www.facebook.com/Crosshair.Official  

Linkul evenimentului pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/153302341499094/?fref=ts


Evenimente recomandate

Top