Noutăți și comunicate

Concert Noblesse Oblige in Wings Club

24 noiembrie 2011
Concert Noblesse Oblige in Wings Club
Joi, 24 noiembrie 2011, duo-ul berlinez Noblesse Oblige revine in Romania in Wings Club din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 30 Ron si se poate achizitiona de la intrarea in club.

Pentru prima data, show-ul exotic si provocator al trupei va fi urmat de un DJ Set pe masura, de selectia muzicala ocupandu-se chiar Valerie si Sebastian.

Accesul publicului se va face incepand cu orele 21:00, warm-up-ul fiind asigurat de DJ Streetlight.

Duo-ul localizat in prezent la Berlin s-a infiintat in Londra in 2004 ca un proiect al muzicianului si producatorului german Sebastian Lee Philipp si al frantuzoaicei Valerie Renay (actrita/cantareata/compozitoare).

Albumul lor de debut Privilege Entails Responsibility (Londra, 2006) este deja considerat un clasic al scenei electro underground, iar primul lor single Bitch / Daddy (DON'T TOUCH ME THERE) a cucerit cluburile indie europene imediat dupa aparitie.

Dupa mutarea la Berlin din 2006, Noblesse Oblige lanseaza In Exile (2008) votat ca Record of the Week de numeroase reviste de muzica din Germania si Franta si castiga Steppenwolf Music Prize in Rusia.

Succesul lor fulminant este demonstrat de cele peste 300 de concerte live sustinute in diferite locatii din Europa si America de Sud, de la galerii de arta si cluburi de noapte pana la scenele unor festivaluri si a altor locatii faimoase. Concerteaza in turnee alaturi de The Dresden Dolls, IAMX, Lydia Lunch si multi altii.

La 2 ani dupa lansarea In Exile, Noblesse Oblige revine pe piata cu un al treilea album : Malady, un concept ocult la baza caruia sta misticismul vizual al lui Kenneth Anger, povestirile lui Aleister Crowley si melancolia morbida a poeziei Christinei Rossetti.
http://www.noblesseoblige.co.uk
http://www.facebook.com/noblesseobligeofficial
http://www.myspace.com/noblesseoblige
http://www.youtube.com/noblesseobligevideos
http://www.twitter.com/noblesseoblige1


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă