Noutăți și comunicate

Concert Nightlosers și 20 Secole Vulpe în Club Quantic

11 ianuarie 2019
Concert Nightlosers și 20 Secole Vulpe în Club Quantic
Vineri, 11 ianuarie 2019 sunteţi invitaţi începând cu ora 20:00 în Club Quantic la un concert al trupelor Nightlosers și 20 Secole Vulpe.Program eveniment:
  • 20:00 - Acces public
  • 21:00 - 21:30 - 20 Secole Vulpe
  • 21:50 - 23:50 - Nightlosers
Bilete:


Nightlosers

Înființați în 1994, NIGHTLOSERS cântă un fel de ’blues ardelenesc’, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă.

În cei peste 20 de ani de existență au concertat la festivaluri din mai toate ariile, din Europa dar și în orașe din SUA și Canada. Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor "Bețivan Ratat" și "Dragostea-i ca și o râie", piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei, prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească si românească).

facebook - https://www.facebook.com/Nightlosers/
Piesa "Bețivan Ratat" - https://youtu.be/IeShEoCb9B0

Discografie
  • Sitting on the top of the world (1994) - caseta - în curând re-editat pe cd
  • Plum Brandy Blues (1998) - CD
  • Rhythm & Bulz (2004) - CD
  • Cinste Lor (2013) - CD
The blues playing was superb, the singing completely authentic: these guys knew what they were doing.’ (Keith Shadwick, The Independent UK)20 Secole Vulpe
https://www.facebook.com/20SecoleVulpe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top