Noutăți și comunicate

Concert Nightlosers la MooNDay Jazz, Blues and More in club Puzzle

21 octombrie 2013
Concert Nightlosers la MooNDay Jazz, Blues and More in club Puzzle
Luni, 21 octombrie 2013, in cadrul serilor MooNDay Jazz, Blues and More, va avea loc concertul de blues ardelenesc al trupei Nightlosers! "Blues-ul pe care il canta e superb, partea vocală complet autentică, oamenii aștia chiar stiu ce fac!" ( Keith Shadwick, The Independent)


Acces pe baza de bilet de intrare: 25 de lei
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, liveinpuzzle.ro, facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervariNIGHTLOSERS este o trupa infiintata in 1994, binecunoscuta pentru muzica lor ce combina blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc.

Au devenit cunoscuti publicului roman in anii 90 datorita pieselor "Betivan Ratat" (promovata prin concerte live la PRO FM) si videoclipului piesei "Dragostea-i ca si o raie (Zavaidoc)".

In cei peste 18 ani de existenta, au concertat atat in cluburi, la nunti, chefuri dar si in cadrul celor mai mari festivaluri din tara si din Italia, Spania, Franta, Germania, Canada, USA, Albania Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Suedia, Grecia, Israel, Portugalia, Anglia...

Muzica lor binedispune, salta inima si picioarele, show-ul este dinamic, cu surprize fel de fel, cu un umor incredibil de romanesc sustinut de un blues ca la carte!

Discografie
Sitting on the top of the world (1994) - caseta - in curand re-editat pe cd
Plum Brandy Blues (1998) - CD
Rhythm & Bulz (2004) - CD
Cinste Lor (2013) - CD


Hey, Good Looking http://www.youtube.com/watch?v=UMciDP5cxhg
Mary Ann http://www.youtube.com/watch?v=OmroGLpVbw8

Sursa : MHO Comunicare


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă