Noutăți și comunicate

Concert Nightlosers in Club Quantic

15 decembrie 2023
Concert Nightlosers in Club Quantic
Vineri, 15 noiembrie 2023 sunteţi invitaţi de la ora 19:00 în Club Quantic din București la un concert al trupei Nightlosers.De prin '94 încoa' Nightlosers a pus "blues-ul ardelenesc" pe tabelul genurilor muzicale. Acordurile serioase ale Blues-ului american au fost piperate cu intervenții etno romane, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă.

Deși au fost pe scena festivalurilor din mai toate țările, din Europa dar și în orașe din SUA și Canada, nu uită pe unde au mai fost și in data de 15 decembrie revin pe scena Quantic, să ne descrețească și nouă "fruncea" cu spiritul lor umoristic cu tot, pentru că vorba aia, cine nu chicotește la "Dragostea-i ca și o râie"?

Discografie:
  • Sitting on the top of the world (1994) – caseta – în curând re-editat pe cd
  • Plum Brandy Blues (1998) – CD
  • Rhythm & Bulz (2004) – CD
  • Cinste Lor (2013) – CD

Ce vorbește lumea despre ei:
The blues playing was superb, the singing completely authentic: these guys knew what they were doing.
Keith Shadwick, The Independent UK

Detalii Bilete

  • 55 lei - acces general - presale – până pe 14.12.2023 inclusiv https://www.iabilet.ro/
  • 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 15.12.2023 oline și la intrare
Notă: Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii. Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces. Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă