Noutăți și comunicate

Concert Nicu Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe

25 mai 2022
Concert Nicu Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe
Nicu Alifantis & ZAN vor susține un concert în Hard Rock Cafe din București, miercuri, 25 mai 2022, de la ora 21:00.


Informații despre eveniment

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, iar vasta sa experiență muzicală și teatrală de peste 45 de ani a semnat muzica pentru numeroase spectacole de teatru consecrate, în paralel construindu-și propriul stil artistic inspirat din versurile marilor poeți români, dar și creații proprii, dobândindu-și astfel locul printre cei mai prolifici cantautori contemporani.

Marca Alifantis & Zan și-a croit propriul drum muzical ce pornește încă din 1995, cei doi artiști, cu deosebita lor afinitate artistică, provin din zone muzicale diferite, cu personalitate artistică puternic individualizată, și totuși reușesc împreună să atingă noi cote de performanță în concertele lor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 139 de lei, cu loc VIP în fata scenei
- 109 de lei, cu loc la masa, în sala

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:
- VIP: 144 de lei, cu loc la masa in fata scenei
- Acces General: 114 de lei, cu loc la masa in sala


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top