Noutăți și comunicate

Concert Nicu Alifantis & ZAN în Hard Rock Cafe

21 martie 2019
Concert Nicu Alifantis & ZAN în Hard Rock Cafe
Joi, 21 martie 2019, sunteţi invitaţi de la ora 21:30 la un concert Nicu Alifantis & ZAN în Hard Rock Cafe.

Preţul unui bilet începe de la 79 lei.

ZAN "... una dintre importante masti din Commedia dell’Arte, cea care aduce suflul nou al comediei, reprezentand social, prin istetimea, viclenia si cunoasterea cheii succesului, revansa noii clase - patura de jos a targurilor si satelor..."
("Commedia dell’Arte - Antologie, traducere si note" de Olga Marculescu - Editura Univers)

Infiintata in 1995 ca trupa de studio pentru inregistrarea albumului "Voiaj", devine in 1996, dupa inregistrarea albumului "Nichita", o trupa de proiecte. Prima aparitie pe scena are loc in iulie 1996 la Festivalul de Arta Medievala de la Sighisoara, cu recitalul "Chanson pour mon amour". Acest festival face ca trupa sa capete un nume : ZAN.
Ce-a urmat a fost precum un tavalug a existentei mele, atat ca om, cat si ca artist. Am capatat prieteni, alaturi de care am mers umar la umar, maestri de la care am invatat permanent cate ceva. Sa ti se intinda o mana, sa ti se deschida un suflet, sa poti privi ochi din care sa tasneasca arteziene de lumina, sa auzi niagare de sunete maiastre, toate acestea pentru mine au insemnat si inseamna bucuria de a trai si de-a exista prin ceea ce faci, indiferent ca totul tine o secunda, sau ani... sau Zani.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 99 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 79 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 79 de lei.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32, iar locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă