Noutăți și comunicate

Concert Nico&Band in Hard Rock Cafe

5 noiembrie 2011
Concert Nico&Band in Hard Rock Cafe
Sambata, 5 noiembrie 2011, incepand cu ora 22:30, sunteti invitati la un concert Nico&Band in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 25 de lei.

Pop, jazz sau R&B, Nico poate cânta în orice registru și o va demonstra încă o dată într-un concert live, programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Într-un show "vintage" de două ore, Nico va cânta atat piesele care au urcat-o în seria celor mai bune voci din România, precum si coveruri internaționale din repertoriul Pink, Katy Perry sau Tina Turner.

Fie în cheie soul a la Duffy, fie un jazz în stil Amy Winehouse, cântecele de pe cel mai recent album lansat de Nico, "Love Mail", compuse în culorile retro ale anilor '60, sunt tot atâtea povești păstrând mult soare și amintirea valurilor de astă-vară. Cum în anii '60 muzica nu se făcea pe computer, artista va fi insotita pe scena de trupa ei, iar sunetele sintetice vor fi auzite doar pe ici și colo, cât susțină ritmul optzecist al unor piese ca "Disco Maniacs" sau "Ieri".

Nico, o artistă care și-a propus să fie mereu alta, va schimba romantismul delicat din "Filme" cu forța Tinei Turner în "Simply the Best", pentru a paria în cele din urmă pe stilul rock experimental cu care a reușit să smulgă aplauze, cântând în versiune proprie un hit AC/DC - "Shoot To Thrill".Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă