Noutăți și comunicate

Concert Negura Bunget, Sincarnate si Carpatica in club The Silver Church

3 martie 2011
Concert Negura Bunget, Sincarnate si Carpatica in club The Silver Church
Joi, 3 martie 2011, Axa Valaha Productions va invita de la ora 19:00 in club The Silver Church la concertul Negura Bunget, Sincarnate si Carpatica.

Primele 50 de bilete la acest concert costa doar 20 de lei, urmand ca pretul normal al biletului sa fie de 25 de lei. Biletele pot fi cumparate doar in seara concertului, la intrarea in club.
Adresa club The Silver Church : Strada Plevnei, Nr. 61, Bucuresti (www.tscarena.ro)


Negura Bunget
www.negurabunget.com, www.myspace.com/negurabunget

Acesta este primul concert Negura Bunget din capitala dupa aproape un an de la precedenta aparitie live la Bucuresti, in cadrul celui mai lung truneu sustinut vreodata de o trupa din Romania, "Spirit of the Land" ce a insumat mai mult de 70 de aparitii live peste tot in Europa.

Cu un ultim album "Virstele Pamaintului", lansat in 2010 si care a beneficiat de reactii extrem de favorabile atat din partea fanilor, cat si a presei de specialitate, de asemenea pregatind lansarea unui nou material de studio, mini-albumul "Poarta de Dincolo", un ultim material sub egida labelului Italian Code666, si a mult asteptatului DVD "Focul Viu", disponibil incepand cu jumatatea lunii martie 2011 prin labelul german Prophecy / Lupus Lounge, Negura Bunget reprezinta in continuare cel mai important si interesant nume al scenei metal din Romania, cu o activitate extrem de prolifica de-a lungul unei decade si jumatate de activitate.

Pentru a aniversa cei cinsprezece ani de la infintare, din care au rezultat pana acum sase albume, trei mini-albume si sute de concerte, Negura Bunget intreprinde un mini-turneu in Romania, care a inclus pana in acest moment trei concerte la Iasi, Bacau si Galati, urmand ca trupa sa ajunga la inceputul lunii martie la Bucuresti, Constanta si Brasov. Concertul Negura Bunget de la Bucuresti va avea loc in cel mai elegant club din capitala, The Silver Church, acolo unde trupa a lansat in primavara anului trecut albumul "Virstele Pamintului".

Concertul din Bucuresti va beneficia de un show special, trupa prezentand un recital de aproximativ 70 de minute si care va include piese de pe "Virstele Pamintului" si "Om", dar si o premiera, una dintre piesele de pe noul material "Poarta de Dincolo" urmand a fi prezentata in exclusivitate in cadrul recitalului de la Bucuresti. De asemenea, legat de partea video, un aspect mereu important pentru atmosfera tipica a unui recital Negura Bunget, pentru prima data in cariera trupei vor fi prezentate doua proiectii video care vor rula concomitant de-a lungul intregului recital de pe 3 martie 2011.

Cele doua trupe care vor concerta in deschiderea recitalului Negura Bunget sunt Sincarnate si Carpatica, ambele din Bucuresti.


Sincarnate
www.myspace.com/sincarnateband

Sincarnate este una dintre trupele care si-a castigat locul meritat in cadrul scenei autohtone, cu o activitate de aproape cinci ani, timp in care au lansat doua materiale oficiale, MCDul de debut "On the Procrustean Bed" aparut la inceputul lui 2008, urmat de primul album full-length, "As I Go Under", un material conceptual de peste 60 de minute, lansat la sfarsitul anului trecut. Trupa a concertat intens in Romania, inclusiv in cadrul Festivalului Artmania si ca opening act pentru Moonspell la Bucuresti, de asemenea a avut mai multe aparitii live in Europa, in cluburi sau la festivaluri metal din Germania, Slovenia, Polonia, Bulgaria sau Republica Moldova. Recitalul trupei de pe 3 martie va include piese de pe ultimul lor album de studio, inclusiv una dintre piesele de pe "As I Go Under" care n-au fost niciodata cantate live, "Rituals of Obnubilation".


Carpatica
www.myspace.com/carpaticaband

Carpatica, probabil trupa cu cea mai mica medie de varsta din Romania, va deschide concertul din The Silver Church cu un recital de 30 de minute. Trupa care a debutat in vara anului trecut in cadrul Ost Mountain Fest si care acum concerteaza ca opening act pentru Negura Bunget pe toata durata turneului aniversar, este asociata stilului pagan metal, amestecand influente de viking metal scandinav cu black metal melodic, peste care suprapune inteligent armonii de flaut, vioara sau tulnic.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă