Noutăți și comunicate

Concert Negura Bunget si Carpatica in Underground Pub din Iasi

2 decembrie 2011
Concert Negura Bunget si Carpatica in Underground Pub din Iasi
Vineri, 2 decembrie 2011, MetalSupport și Axa Valahă Productions vă invită începând cu ora 20:00 în Underground Pub din Iași la concertul trupelor Negură Bunget și Carpatica. Concertul face parte din turneu mondial aniversar 15 ani Negură Bunget - Transilvanian Legacy.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Cum 2011 marchează 15 ani de existență pentru Negură Bunget, a venit momentul ca formația să-și extindă prezența de-a lungul unor teritorii noi. Suntem mândrii să anunțăm că Negură Bunget va celebra această aniversare printr-un turneu mondial, programat pentru partea a doua a anului 2011, dar și pe tot anul 2012. Intitulat simbolic Transilvanian Legacy, acest turneu va purta formația și mesajul ei în unele din cele mai îndepărtate colțuri ale pământului.


În decembrie, ca parte a turneului, Negură Bunget va susține câteva concerte speciale în România și în câteva orașe europene, cu un setlist multimedia extins, ce va cuprinde atât piese vechi, unele cântate acum în premieră, cât piese noi de pe deja anunțata trilogie Transilvană, toate pe un fundal video integral.


Negură Bunget
http://www.negurabunget.com
http://www.facebook.com/negurabunget

Carpatica (București - pagan black metal)
http://www.myspace.com/carpaticaband

Sursa : MetalSupport
http://www.metalsupport.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă