Noutăți și comunicate

Concert Negura Bunget, Kultika si Din Brad in Rockstadt

14 Decembrie 2012
Concert Negura Bunget, Kultika si Din Brad in Rockstadt
Vineri, 14 decembrie 2012, Next Evil Event vă invită începând cu ora 20:00 la un concert al trupelor Negura Bunget, Kultika și Din Brad în Rockstadt. Concertul face parte dintr-un mic turneu Negura Bunget, avanpremiera la noul album, TÄ'U.

Prețul unui bilet este de 20 lei.
Adresa club Rockstadt : Str. Lucian Blaga, Nr. 13, Brașov (în spatele cinematografului Patria).

Formatia timisoreana incheie astfel un an extrem de benefic prin prezentarea unor concerte speciale programate exclusiv in cele mai importante orase ale tarii, ocazie cu care Negura Bunget va oferi in premiera mondiala piese de pe TÄ'U, prima parte din Trilogia Transilvana. Inregistrarile pentru TÄ'U au inceput deja in Negura MUSIC studio inca din luna septembrie. La acest proiect contribuie si Dan Florin Spataru/Encoil MARK, un vechi prieten al trupei care se va ocupa de partea vizuala a discului. TÄ'U va fi lansat via Prophecy Productions si se va bucura de o productie spectaculoasa. Pe partea vizuala se lucreaza la un lung metraj non-narativ ce va prezenta o interpretare spirituala a naturii transilvanene sub atenta supraveghere a artistului Daniel Dorobantu. Pentru inregistrari formatia va lucra alaturi de Mihai Neagoe, un vechi colaborator al trupei pe partea de sunet live (concerte si festivaluri), care recent a devenit absolvent al colegiului Trinity (Music And Media Technologies) in Dublin, Irlanda.

Negura Bunget a devenit in acest an prima formatie din Romania care a reusit sa sustina in mod independent un turneu Nord American de 40 de orase ce a inclus si prezenta la festivalul Maryland Deathfest, cel mai apreciat eveniment de profil din America. Grupul timisorean a participat la inceputul acestui an in turneul Paganfest alaturi de Eluveitie, Solstafir si Primordial, marcand in total aproape 100 de concerte sustinute pe intreg mapamondul.

Concertele de club din luna decembrie marcheaza si prima aparitie Negura Bunget in Romania in noua formula in care se lucreaza actualmente la Trilogia Transilvana si vor prezenta un setlist extins precum si un concept live complex, construit special pentru concertele din Romania. http://www.facebook.com/negurabunget
http://www.negurabunget.com
http://www.youtube.com/neguramusic

Alaturi de Negura Bunget invitati speciali vor fi:

Kultika (post-metal, Timisoara)
http://www.facebook.com/kultika
Kultika - o abordare post-metal ce aduce aminte de materiale clasice Cult Of Luna sau Neurosis, pornind de la vechi compozitii catre zona black metal experimentala si ajungand, in prezent, la o noua componenta impreuna cu o noua abordare muzicala ce va impresiona cu siguranta publicul amator de sonoritati post-rock/metal. In Kultika activeaza si Fulmineos, cunoscut si activ muzician in scena underground, actualmente membru Negura Bunget.


Din Brad (traditional folk, Timisoara)
http://www.facebook.com/dinbrad
http://www.dinbrad.com

Din Brad va prezentza o viziune personala asupra muzicii traditionale romanesti. Din Brad e un proiect inceput de Negru si Inia Dinia de la Negura Bunget. Albumul de debut, DOR, a fost lansat in martie 2012 prin casa de discuri germana Auerbach Tonträger si a fost primit ca o viziune originala de presa de spacialitate. Din Brad a sustinut zeci de concerte alaturi de Negura Bunget, atat in Europa cat si in SUA.


https://www.facebook.com/events/386192694791659/?context=create
http://www.last.fm/event/3441591+Negura+Bunget, +Kultika, +Din+Brad
http://www.myspace.com/events/view/13189234
Turneul este prezentat de Negura MUSIC, Mighty Owl Productions si METALHEAD.ro.

Sursa : Next Evil Event.
Concert Negura Bunget, Kultika si Din Brad in Rockstadt Concert, festival, eveniment România


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.