Noutăți și comunicate

Concert Negura Bunget, Krepuskul si Horrify in Vault 42 Club din Oradea

30 octombrie 2010
Concert Negura Bunget, Krepuskul si Horrify in Vault 42 Club din Oradea
Sambata, 30 octombrie 2010, sunteti invitati de la ora 19.30 in Vault 42 Club la un concert al trupelor NEGURA BUNGET, KREPUSKUL si HORRIFY.

Pretul unui bilet este de 20 de lei si se poate procura direct in seara concertului, la intrare. La eveniment vor fi prezenti cu stand si merchandise oficial Negura Music si Axa Valaha Productions. Pentru alte informatii, www.myspace.com/ribcageprod sau la tel. 0722.698.265

Adresa Vault 42 Club : Strada Nicolae Jiga, Nr. 42, Oradea (fostul club Laduebo, redecorat si pregatit pentru invazia de concerte live care urmeaza).

Dupa o absenta de aproape trei ani, NEGURA BUNGET revin in Oradea, in cadrul unui concert exclusiv prilejuit de lansarea noului club Vault 42, noul bastion al muzicii undeground independente din nord-vestul tarii. Concertul va avea loc sambata, 30 octombrie 2010, incepand cu ora 19.30, alaturi de headlinerii serii urmand a concerta trupele clujene Krepuskul si Horrify.

Cu un nou line-up si cu un album, "Varstele Pamantului", lansat in martie 2010 prin Code666 Records si care a impresionat intreaga presa de profil din Romania si Europa, dupa doua lungi turnee europene, Spirit of the Land Tour (70 de concerte, alaturi de The Stone, Way of Purity, Fen), respectiv Black Trolls over Europe (festival-tour, 10 concerte alaturi de Black Messiah, Nomansland, Adorner Blood, Dyathor si Heathen Foray), ambele in calitate de headliner, NEGURA BUNGET revin pe meleaguri natale, mai multe concerte fiind programate in Romania pentru acest sfarsit de an. Primul din aceasta serie de concerte se va desfasura la Oradea, alaturi de Krepuskul (Cluj-Napoca, metal experimental), respectiv Horrify (Cluj-Napoca, raw black metal), acesta fiind de asemenea primul concert anuntat, dintr-o lunga serie de evenimente metal pe care cele doua agentii, Ribcage Booking si Axa Valaha Productions, le pregatesc fanilor oradeni.

Un eveniment marca Ribcage Booking si Axa Valaha Productions.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top