Noutăți și comunicate

Concert NEED în Club Capcana din Timișoara

13 octombrie 2018
Concert NEED în Club Capcana din Timișoara
Sâmbătă, 13 octombrie 2018, iubitorii de progressive metal sunt invitați în Club Capcana din Timișoara la un super concert al trupei NEED în cadrul turneulu "A Tour of Freedom - Fall 2018". Sweet Wednesday vor deschide concertul celor de la NEED începând cu ora 20:00.https://www.youtube.com/watch?v=NEt3O3vMogI
Călătoria celor de la NEED a inceput în Grecia în 2004 când prima componenta a trupei din jurul chitaristului Ravaya a înregistrat primul album intitulat "avoidinme". După câteva schimbari în randul membrilor grupului, formația a luat forma actuală la începutul anului 2006. La scurt timp după ce NEED a încheiat o înțelegere cu Burning Star Records și-a lansat albumul de debut "The Wisdom Machine", în noiembrie 2006. Materialul muzical a venit la pachet cu o multime de recenzii la nivel mondial din partea mai multor reviste și site-uri de profil. Dupa lansarea noului album, NEED s-a ales cu numeroase concerte in toata Grecia, ba chiar si un mic turneu european, unde au împărțit scena cu trupe precum CANDLEMASS, PAINUL JON OLIVA, THRESHOLD și DEADSOUL TRIBE, printre altele.

Trupa a petrecut cea mai mare parte a anului 2008 scriind si inregistrand al doilea album intitulat "Siamese God". Albumul a fost înregistrat in Atena, si finisat la studioul West West Music din New York, sub îndrumarea lui Alan Douches. "Siamese God" a fost lansat în decembrie 2009 prin Venerate Industries. În toamna anului 2010, formația a participat la un turneu european de 3 săptămâni cu JON OLIVA'S PAIN și NEVERLAND. În vara anului 2011, NEED a avut onoarea sa cante în deschiderea Festivalului Sonisphere pentru IRON MAIDEN, SLIPKNOT & MASTODON, iar în octombrie 2011 a împărțit scena cu SYMPHONY X.

În ianuarie 2014, NEED a lansat al treilea album "Orvam: a song for home", mixat în SUA de Neil Kernon (Nevermore, Queensryche) și Alan Douches (Mastodon, Shadows Fall).https://www.youtube.com/watch?v=iZWzFRvX18w
Sweet Wednesday este un grup muzical de suflet care a luat naștere în 2006 în SUA, format din Dave Falk si Lisa Housman. Pana în prezent, duo-ul a lansat 4 albume, și este extrem de apreciat pentru sunetele aparte care creează povești muzicale ce ii permit ascultătorului să privească sufletul uman în momentele sale cele mai intime și mai magice.Acces concert: online 25 lei, la intrare 30 lei.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/267357630674515


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top